Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Black & Decker MT218KB-QWVarenr.: 2840228

Black & Decker
Multiværktøj
med batteri, uden oplader
Beskrivelse
Varenr.: 2840228
18 V multiværktøj, der kan bruges til skruning i træ, metal og pla, bor i træ, metal og plast. Ved hjælp af forskellige applikationsoverskrifter kan værktøjet transformeres til at kunne udføre mange forskellige opgaver.
Prisjakt
PriceRunner
1 099 kr.
Inkl. moms

Forventet leveringstid 10-12 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 2840228
18 V multiværktøj, der kan bruges til skruning i træ, metal og pla, bor i træ, metal og plast. Ved hjælp af forskellige applikationsoverskrifter kan værktøjet transformeres til at kunne udføre mange forskellige opgaver.

Produktinformation

Egenskaber

Black &; Decker MT218KB-QW er et 18 V Multievo™ multiværktøj med 10 momentindstillinger til perfekt skruning i en række forskellige materialer med forskellige skruedimensioner - Ved hjælp af forskellige applikationshoveder kan værktøjet omdannes til at kunne udføre mange forskellige opgaver. Dette Multievo™ multiværktøjsstartsæt leveres med et applikationshoved til boreskruetrækkere, der giver nok strøm til at bore de største huller (25 mm) i træ og metal (10 mm) samt 2 batterier. Yderligere programhoveder sælges separat.

Gå ikke glip af POWERCONNECT™ fra BLACK+DECKER™
POWERCONNECT™ fra BLACK+DECKER™ betyder, at du kan bruge alle 18V-produkter med et enkelt batteri, og du kan nemt skifte fra dit gør-det-selv-produkt til plæneklipning. Takket være POWERCONNECT™ gør BLACK+DECKER™ din hverdag lettere, og når du starter din samling af værktøjer, kan du nemt bygge videre på de maskiner og værktøjer, du har brug for til dit projekt. Hvis du allerede har batteri og oplader, kan du nemt supplere med det ønskede værktøj fra 18V serien uden at skulle købe et nyt batteri – på den måde undgår du unødvendige omkostninger og kan nemt få mere fra hånden i dit hjem.

POWERCONNECT-systemet™ er kompatibelt med alle 18V-produkter fra BLACK+DECKER,™ som omfatter alt fra gør-det-selv-maskiner (boremaskiner, skruetrækkere, slibemaskiner og mange flere), skankestøvsugere og haveredskaber som plæneklippere, græstrimmere og hækkeklippere.
  • 10 momentindstillinger til perfekt skruning i forskellige materialer med forskellige skruedimensioner
  • Variabel hastighed for den bedste kontrol ved al boring og skruning
  • Lithium-ion-batteri - Holder mere end 80% af opladningen i over 90 dage, ingen grund til at genoplade før hver brug

Leveringsomfang

  • Dobbeltsidede skruetrækkerbits
  • 2 batterier

Specifikationer

Spænding 18 V

Taske medfølger Ja

Batteri medfølger Ja

Operationstype Batteridrevet

EAN 5035048494981

Garanti

Læs om garantien fra Black & Decker Black & Decker tilbyder en udvidet garanti på sine produkter. Hvis produktet går i stykker på grund af materiale- og/eller fabrikationsfejl eller manglende overensstemmelse med specifikationen, forpligter Black & Decker sig til at erstatte det. Garantien er gældende i 2 år fra købsdatoen og højst to måneder efter fejlen er opdaget. Læs mere om Black & Deckers garantipolitik her. Bemærk, at garantier kan variere afhængigt af, om du er en virksomhed eller privatperson.

Anbefalet