Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Bosch Standard for InoxVarenr.: 2300058

Bosch
Skæreskive
med X-LOCK
Beskrivelse
Varenr.: 2300058
Skæreskive, der giver pålidelige resultater i rustfrit stål. Det er hurtigt og nemt at skifte skæreskive på din vinkelsliber takket være det nøglefri X-LOCK-system. Den tynde kant af skiven giver mulighed for jævn og nem skæring.
Prisjakt
PriceRunner
14 kr.
Inkl. moms
Fås i forskellige varianter
125 × 1 × 22,23 mm

Beregnet 13-09-2024 fra leverandør

Hvis du vil overvåge, hvornår produktet er tilbage på lager, skal du acceptere markedsføringscookies. Klik her for at administrere cookies.
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 2300058
Skæreskive, der giver pålidelige resultater i rustfrit stål. Det er hurtigt og nemt at skifte skæreskive på din vinkelsliber takket være det nøglefri X-LOCK-system. Den tynde kant af skiven giver mulighed for jævn og nem skæring.

Produktinformation

Egenskaber

Bosch Standard for Inox er et skærehjul, der leverer pålidelige resultater i rustfrit stål. Det er hurtigt og nemt at skifte skæreskive på din vinkelsliber takket være det nøglefri X-LOCK-system. Den tynde kant af skiven giver mulighed for jævn og nem skæring. Derudover er disken fri for fyldstoffer indeholdende jern, svovl og klor. Giver hurtige og rene snit uden grater eller blå misfarvning. X-LOCK skærehjul er også velegnede til standard vinkelslibere.


X-LOCK er det ultimative gearsystem til vinkelslibere
X-LOCK er et nyt 2-delt gearsystem til udskiftning af vinkelslibertilbehør med et enkelt klik. Den X-formede grænseflade mellem slibehovedet og tilbehøret gør montering nem og bekvem. X-LOCK gør det nemt at udskifte slibetilbehør uden dele, der kan gå tabt, eller ekstra monteringsværktøj er nødvendige. Derudover er det pålideligt, fordi tilbehør ikke kan monteres forkert takket være det innovative X-LOCK-system. Det hørbare klik betyder, at du altid ved, at tilbehøret er korrekt fastgjort til maskinen, og du kan komme i gang med arbejdet med ro i sindet. Det har aldrig været nemmere at skifte tilbehør til vinkelsliberen!

Den unikke X-LOCK-mekanisme sikrer, at skiven er fastgjort til værktøjet, selv uden flange, møtrik og nøgle. Når disken klikkes på plads, låses spænderyggene. Næsten alt X-LOCK-tilbehør er kompatibelt med standard vinkelslibere. Undtagelser er tilbehør, der har gevindbeslag, såsom diamantbor og skålformede børster. Alle batteridrevne X-LOCK-vinkelslibere er udstyret med den ekstra hurtige X-Brake-bremsefunktion. Dette sikrer, at disken holder stille inden for et sekund efter hvert værktøjsstop for øget brugerbeskyttelse.

Egenskaber
  • Den tynde kant af skiven giver mulighed for jævn og nem skæring
  • Disken er fri for fyldstoffer indeholdende jern, svovl og klor
  • Bosch skæreskiver opfylder de højeste sikkerhedskrav, såsom EN 12413
  • Giver hurtige og rene snit uden grater eller blå misfarvning


Tekniske data:  
Specifikation WA 60 T BF
Diameter 125 mm
Diameter på skivehul 22.23mm
Tykkelse 1,0 mm

Specifikationer

Klingediameter 125 mm

Klingehulsdiameter 22.23 mm

EAN 3165140947527

Anmeldelser

Anbefalet