Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

ESSVE ECS-PWVarenr.: 3067665

ESSVE
Betonskrue
7,5(6) mm Ø, CorrSeal
Beskrivelse
Varenr.: 3067665
ESSVE ECS er en betonskrue til enklere applikationer, hvor montage ikke kræver f.eks. ETA-godkendelse. Hærdet skrue, der trækkes direkte ind i et boret hul uden stik.
Prisjakt
PriceRunner
4 898 kr.
Inkl. moms
Fås i forskellige varianter
150 mm, pakke med 400

Forventet leveringstid 9-14 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 3067665
ESSVE ECS er en betonskrue til enklere applikationer, hvor montage ikke kræver f.eks. ETA-godkendelse. Hærdet skrue, der trækkes direkte ind i et boret hul uden stik.

Produktinformation

Egenskaber

ESSVE ECS er en betonskrue til enklere applikationer, hvor montage ikke kræver f.eks. ETA-godkendelse. Hærdet skrue, der trækkes direkte ind i et boret hul uden stik. Den har et hi-low gevind, der giver gode belastningsværdier og letter monteringen. CorrSeal-belægningen giver mindst 15 års holdbarhed i korrosionsklasse C4 i henhold til svensk typegodkendelse. I henhold til ISO 9223 er ætsningsklasse C4 kendetegnet ved udendørs miljøer med betydelige mængder luftforurening eller moderate mængder salt, f.eks. industri og kystområder. Ved montering anbefales slagskruetrækkere. Betonskruen kræver ikke et forspændingsmoment for at sikre fastgørelse, hvilket betyder, at når skruen har nået underlaget, skal al tilspænding undgås. Det endelige drejningsmoment, der anvendes, må ikke være større end det, der kræves for at holde det, der skal fastgøres. Betonskruen ECS er hærdet igennem og dermed følsom over for skrå skruning. Borehullet skal være 90 grader mod jorden. Betonskrue ECS har ikke noget krav om at blæse huller før installation, men borehullet skal være dybt nok til, at betonskruen når den rigtige dybde på trods af eventuelt borestøv, der er tilbage i hullet.

Specifikationer

Korrosionsklasse C4

Længde 150 cm

Pakkestørrelse 400 stk

Anvendelsesmiljø Utomhus trädgård

Bits TX30

Diameter 7.5 mm

EAN 7317761024569

Anmeldelser

Anbefalet