Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

ESSVE HDSVarenr.: 3068372

ESSVE
Terrasseskrue
4,8 mm, A2, pakke med 250
Beskrivelse
Varenr.: 3068372
ESSVE HDS terrasseskrue er beregnet til skjult montering af terrassetræ. Skruen monteres i siden af terrassebrættet ved hjælp af en specielt tilpasset bit og et monteringsværktøj.
Prisjakt
PriceRunner
565 kr.
Inkl. moms
Fås i forskellige varianter
60 mm
7 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 3068372
ESSVE HDS terrasseskrue er beregnet til skjult montering af terrassetræ. Skruen monteres i siden af terrassebrættet ved hjælp af en specielt tilpasset bit og et monteringsværktøj.

Produktinformation

Egenskaber

ESSVE HDS terrasseskrue er beregnet til skjult montering af terrassetræ. Skruen monteres i siden af terrassebrættet ved hjælp af en specielt tilpasset bit og et monteringsværktøj. Skruen er lavet af rustfrit syrefast stål A2. Den pilformede spids minimerer risikoen for revner og reducerer skruemomentet. Under hovedet er der en gevind, der skaber en høj klemkraft mellem terrassebrædden og den bærende bolt, det cylindriske hoved giver et minimalt synligt indgangshul. Skruen er udstyret med TX-bitbeslag og opfylder CE-kravet i henhold til EN14592. Decking skrue 4,8 x 60 mm er beregnet til træ tykkelse 25 - 34 mm og maksimal bredde 145 mm, brug monteringsværktøjer til træ bredde 110 - 150 mm. Anbefalet hastighed: ca. 400-1200/min.

Med Hidden Decking System (HDS) kan du nemt bygge trædæk uden synlige skruer. Skruen er fastgjort med monteringsværktøj til siden af brættet og er dermed helt skjult, hvilket giver et flot trædæk uden synlige skruehoveder og spåner.

A2-kvalitetsskruer i rustfrit stål er velegnede til ferskvands- og brakvandskonstruktioner samt større strukturer og højere trædæk, hvor der kræves en fleksibel skrue i rustfrit stål. Hvis du skal bygge terrassebrædder ved saltvand eller pool, skal du købe HDS-skruer i rustfri A4-kvalitet.

Monteringsværktøjer og specielle bits købes separat.

Husk! Sørg for altid at følge træleverandørens monteringsvejledning til terrassebrædder. Følg Swedish Woods kant-til-kant-anbefaling for den korrekte afstand mellem brædderne. Når du installerer med Hidden Decking System, skal skruetrækkeren vinkles, så batteriet ikke rammer terrassegulvet, når du sænker skruen.
Tekniske data 
Diameter4,8 mm Ø
TX15

Specifikationer

Korrosionsklasse C4

Længde 60 cm

Pakkestørrelse 250 stk

Anvendelsesmiljø Utomhus trädgård

Bits TX15

Diameter 4.8 mm

EAN 7317761876144

Filer, der kan downloades

Anbefalet