Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Byron DBY-22324Varenr.: 3089846

Byron
Dørklokkesæt
med plug-in og trådløs dørklokke
Beskrivelse
Varenr.: 3089846
Byron DBY-22324 er et sæt med to dørklokker (modtagere) til indendørs brug og en vejrbestandig trykknap til udendørs montering. Sættet er let at installere, og enhederne kan placeres, hvor du ønsker det.
Prisjakt
PriceRunner
605 kr.
Inkl. moms
8 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 3089846
Byron DBY-22324 er et sæt med to dørklokker (modtagere) til indendørs brug og en vejrbestandig trykknap til udendørs montering. Sættet er let at installere, og enhederne kan placeres, hvor du ønsker det.

Produktinformation

Egenskaber

Byron DBY-22324 er et sæt med to dørklokker (modtagere) til indendørs brug og en vejrbestandig trykknap til udendørs montering. Sættet er let at installere, og enhederne kan placeres, hvor du ønsker det. Trykknappen drives af det medfølgende CR2032-batteri og installeres let ved døren. De to dørklokker (modtagere) kan placeres hvor som helst i huset. Sættet indeholder en plug-in dørklokke, der passer ind i enhver stikkontakt, samt en bærbar batteridrevet dørklokke. Takket være rækkevidden på op til 150 meter kan plug-in-dørklokken tilsluttes, hvor du vil have den - selv oppe på loftet, i kælderen eller udenfor. Plug-in-dørklokken har en flad bund, så den ikke dækker flere stikkontakter. Når nogen ringer på trykknappen, giver begge dørklokker et hørbart og visuelt signal, så du både kan se og høre, når en besøgende ringer på dørklokken.

16 melodier og 5 lydniveauer
Vælg mellem 16 forudindstillede melodier, og indstil nemt lydniveauet ved at vælge et af niveauerne: 0%, 25%, 50%, 75% eller 100% (ud af maksimalt 85 dB). Således kan du indstille det ønskede lydniveau til hver lejlighed, for eksempel kan et højere lydniveau være egnet, hvis du er udendørs.

Nem installation
Trykknappen installeres nemt udendørs med den medfølgende dobbeltklæbende tape. Plug-in dørklokken (modtager) kan placeres i enhver stikkontakt i huset. Det er hurtigt og nemt at installere klokketrykknappen og dørklokken. DBY-22324 er let at udvide, og du kan nemt sætte en klokke på bagsiden af huset. For at høre forskellen mellem for- og bagopkaldet kan du nemt indstille forskellige melodier til hver trykknap - en til forsiden og en til bagsiden. Derudover kan du købe en ekstra dørklokke, der fungerer med alle tilsluttede dørknapper udenfor. Det er praktisk, hvis du har flere etager.
  • Trådløs rækkevidde på op til 150 meter
  • Vælg mellem 16 melodier og juster lydstyrken i 5 niveauer
  • Dørklokken kan placeres hvor som helst
  • Trykknap med IP44-klassificeret vejrbestandighed
  • Nem installation

Leveringsomfang

  • 1 stk trykknap
  • 1 stk dørklokke, plug-in (230V)
  • 1stk dørklokke, batteridrevet
  • 1stk dobbeltsidet tape
  • 1stk CR2032 batteri
  • 1stk (r) manuel

Specifikationer

Valgbar ringetone Ja

Rækkevidde 150 m

Trådløs Ja

EAN 8711658439730

Anmeldelser

Anbefalet