Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Norwesco 420212Varenr.: 3027352

Norwesco
Timer til beskyttelse
flad stift, 230V/25A
Beskrivelse
Varenr.: 3027352
Norwescos brændeovnstimere sælges i komplette sæt med alt, hvad der er nødvendigt for en fungerende løsning. Komfurtimere er både nemme at installere og frem for alt nemme at bruge.
Prisjakt
PriceRunner
3 747 kr.
Inkl. moms
4 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 3027352
Norwescos brændeovnstimere sælges i komplette sæt med alt, hvad der er nødvendigt for en fungerende løsning. Komfurtimere er både nemme at installere og frem for alt nemme at bruge.

Produktinformation

Egenskaber

Norwescos brændeovnstimere sælges i komplette sæt med alt, hvad der er nødvendigt for en fungerende løsning. Komfurtimere er både nemme at installere og frem for alt nemme at bruge. Når ovnens timer startes/aktiveres, fungerer ovnen som normalt. Den resterende tid af komfurtimeren vises tydeligt på det letlæselige display, der er placeret på væggen ved siden af ovnen. Hvis ovnen ikke slukker, før timertiden udløber, afbryder komfurbeskyttelsen strømmen til ovnen og undgår dermed brande forårsaget af utilsigtet at glemme ovnen. Nogle modeller har også en såkaldt varmebeskyttelse som supplement til komfurtimeren, hvilket øger beskyttelsen yderligere. Varmemonitoren registrerer varme på komfurets kogeplade og afbryder strømmen til ovnen, hvis den registrerer temperaturer, der er farligt høje. Dette beskytter mod brand gennem overophedning, såsom madolie, der kan antændes, hvis den overophedes. Når ovnens timer er installeret, men ikke startet/aktiveret, afbrydes strømmen til ovnen. Det betyder, at ovnen ikke kan tændes ved et uheld, for eksempel af et barn, der ved et uheld drejer på en komfurknap. Den fungerer som brændeovnslås og gør produktet særligt velegnet til f.eks. daginstitutioner og familier med små børn. For at kunne bruge ovnen starter/aktiverer brugeren ovnbeskyttelsen med knappen på displayenheden placeret på væggen ved siden af ovnen, displayet viser derefter den resterende tid. Ovnen bruges derefter som normalt.

Specifikationer

EAN 7394438202123

Anmeldelser

Anbefalet