Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Norwesco 420251Varenr.: 3028733

Norwesco
Komfurvagt
til kabelforbindelse
Beskrivelse
Varenr.: 3028733
Norwescos brændeovnsafskærmninger sælges i komplette sæt med alt, hvad der er nødvendigt for en fungerende løsning. Brændeovnsafskærmningerne er både nemme at installere og frem for alt nemme at bruge.
Prisjakt
PriceRunner
3 251 kr.
Inkl. moms
Fås i forskellige varianter
400 V, 16 A

Forventet leveringstid 10-17 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 3028733
Norwescos brændeovnsafskærmninger sælges i komplette sæt med alt, hvad der er nødvendigt for en fungerende løsning. Brændeovnsafskærmningerne er både nemme at installere og frem for alt nemme at bruge.

Produktinformation

Egenskaber

Norwescos brændeovnsafskærmninger sælges i komplette sæt med alt, hvad der er nødvendigt for en fungerende løsning. Brændeovnsafskærmningerne er både nemme at installere og frem for alt nemme at bruge. Når brændeovnsafskærmningen startes/aktiveres, fungerer ovnen som normalt. Den resterende tid af komfurtimeren vises tydeligt på det letlæselige display, der er placeret på væggen ved siden af ovnen. Hvis ovnen ikke slukker, før timertiden udløber, afbryder komfurbeskyttelsen strømmen til ovnen og undgår dermed brande forårsaget af utilsigtet at glemme ovnen. Nogle modeller har også en såkaldt varmebeskyttelse som supplement til komfurtimeren, hvilket øger beskyttelsen yderligere. Varmemonitoren registrerer varme på komfurets kogeplade og afbryder strømmen til ovnen, hvis den registrerer temperaturer, der er farligt høje. Dette beskytter mod brand gennem overophedning, såsom madolie, der kan antændes, hvis den overophedes. Når brændeovnsafskærmningen er installeret men ikke startet/aktiveret, slipper brændeovnsafskærmningen strøm igennem med lidt strøm, dette således at f.eks. ure, lamper og lignende kan være tændt, når ovnen er i dvaletilstand. Komfurbeskyttelsen aktiveres, og komfurtimeren starter automatisk, når strømmen øges, dvs. når en komfurknap tændes. Den resterende tid vises i komfurets beskyttelsesdisplay. Komfurafskærmningen deaktiveres, når alle komfurknapper er slukket. Denne model af brændeovnssikring er særligt velegnet til personer med udviklingshæmning, demens eller lignende, hvor hukommelse eller opfattelse er nedsat. Hvis du vil have en brændeovnsafskærmning, der er mærkbar mindst muligt, er dette også den rigtige sort at vælge, da ovnen bruges som normalt uden ekstra detaljer. SV-serien er forberedt til tilslutning af eksternt udstyr. Dette giver mulighed for at forbinde enheder såsom nøglekontakter, bevægelsesdetektering, brandalarmer osv. Kravet er, at minedrift og lukning finder sted potentialefrit.

Specifikationer

EAN 7394438202512

Anbefalet