Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Alarmtech ADT 700Varenr.: 3033746

Alarmtech
Test enhed
til AD-serien
Beskrivelse
Varenr.: 3033746
AD 700 Er en unik tester til test af detektorer i AD 700-serien. Testeren udsender et spektrum af signaler med specielle frekvenser og lydniveauer.
Prisjakt
PriceRunner
2 592 kr.
Inkl. moms

Forventet leveringstid 7-8 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 3033746
AD 700 Er en unik tester til test af detektorer i AD 700-serien. Testeren udsender et spektrum af signaler med specielle frekvenser og lydniveauer.

Produktinformation

Egenskaber

AD 700 Er en unik tester til test af detektorer i AD 700-serien. Testeren udsender et spektrum af signaler med specielle frekvenser og lydniveauer. Den akustiske lyd fra ADT 700, der kommer ind i rummet, modtages af AD 700-detektoren via en bredbåndsmikrofon. Signalerne filtreres, behandles og evalueres. Mikroprocessoren kompenserer for tidlige refleksioner og vælger den bedste algoritme til detektorplacering for at sikre maksimal detektionsevne. Lydsignaler gennemgår dramatiske ændringer, når de bevæger sig fra det knuste vindue gennem rummet til detektoren. Derfor har AD 700 tre forskellige indstillinger. Hver indstilling har sin egen algoritme. Med ADT 700 testeren er det muligt at teste, hvilken indstilling der er bedst egnet til hver installation. Detektoren måler det karakteristiske signal, og processoren giver installatøren en anbefaling om, hvilken indstilling der er bedst for hver installation. ADT 700 er en unik tester til test af detektorer i AD 700-serien og AD 800-AM. Testeren udsender et spektrum af signaler med specielle frekvenser og lydniveauer. Den akustiske lyd fra ADT 700, der genereres i rummet, modtages af detektoren via en bredbåndsmikrofon. Signalerne filtreres, behandles og evalueres. Mikroprocessoren kompenserer for tidlige refleksioner og vælger den bedste algoritme til detektorplacering for at sikre maksimal detektionsevne. Lydsignaler gennemgår dramatiske ændringer, når de bevæger sig fra det knuste vindue gennem rummet til detektoren. Detektorerne i AD-serien har derfor tre forskellige indstillinger, hver med sin egen algoritme. Med ADT 700 testeren er det muligt at teste, hvilken indstilling der er bedst egnet til hver installation. Detektoren måler det karakteristiske signal, og processoren giver installatøren en anbefaling om, hvilken indstilling der er bedst for hver installation.

Specifikationer

EAN 5901508420039

Anmeldelser

Anbefalet