Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Alarmtech OP 100Varenr.: 3034015

Alarmtech
Optofiber alarm
8-15 V DC
Beskrivelse
Varenr.: 3034015
Systemet består af en styreenhed, der forbinder til en optisk fiber. Styreenheden sender et kodet pulserende lys gennem fiberen.
Prisjakt
PriceRunner
501 kr.
Inkl. moms

Forventet leveringstid 4-7 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 3034015
Systemet består af en styreenhed, der forbinder til en optisk fiber. Styreenheden sender et kodet pulserende lys gennem fiberen.

Produktinformation

Egenskaber

Systemet består af en styreenhed, der forbinder til en optisk fiber. Styreenheden sender et kodet pulserende lys gennem fiberen. Signalet modtages i styreenheden og sammenlignes med det, der er udsendt. Overvågede enheder er forbundet til fiberen via specialdesignede beslag. Kontrolenheden er forbundet til en 24-timers sløjfe i kontrolpanelet, og ethvert forsøg på at få fat i en enhed eller sabotere den optiske fiber vil generere en alarm. Fiberen gør det muligt at bruge objektet, der overvåges, på en normal måde. Systemet er fuldstændig ufølsomt over for elektronisk interferens. Optofiberen er blød og ca. 2 mm i diameter, hvilket gør den let at bøje. Den maksimale længde af fiberen kan være 40 m, hvilket gør det muligt at overvåge mange enheder af en styreenhed. Styreenheden har en relæudgang (NC), der kan programmeres til at være fastholdelse eller selvgendannelse. Relæet kan fjernindstilles via en indgang ved fastholdelsesfunktion. LED-indikation, der følger alarmrelæet eller kun vises i dagtilstand.

Specifikationer

EAN 5901508450142

Anmeldelser

Anbefalet