Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Festool SYS3 BT20 M 137 TOPROCKVarenr.: 1123036

Festool
Højttaler
med Bluetooth
Beskrivelse
Varenr.: 1123036
Bluetooth højttaler i systainer format, med fire kvalitetshøjttalere og innovativt design, der leverer en fantastisk lyd. Højttaleren er i låget på systaineren, det er stadig muligt at opbevare værktøjer i bunden.
Prisjakt
PriceRunner
2 621 kr.
Tidligere laveste pris sidste 30 dage
2 489 kr. -5%
Inkl. moms
Kan ikke bestilles i øjeblikket
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 1123036
Bluetooth højttaler i systainer format, med fire kvalitetshøjttalere og innovativt design, der leverer en fantastisk lyd. Højttaleren er i låget på systaineren, det er stadig muligt at opbevare værktøjer i bunden.

Produktinformation

Egenskaber

Festool SYS3 BT20 M 137 TOPROCK er en Bluetooth højttaler i systainer format, med fire kvalitetshøjttalere og innovativt design, der leverer en fantastisk lyd. Højttaleren er i låget på systaineren, det er stadig muligt at opbevare værktøjer i bunden. Udstyret med et USB-stik til opladning af eksterne enheder. SYS3 BT20 M 137 TOPROCK drives af det indbyggede batteri eller netledning.
  • Højttalere og opbevaring i ét - værktøjer i bunden, musik øverst
  • Fantastisk lyd med fire neodymhøjttalere og to basreflekssystemer
  • Bluetooth® 5 med TWS (ægte trådløs stereo) giver stereolyd, der fylder rummet, når to TOPROCK-højttalere er tilsluttet
  • Powerbank-funktion: USB-stik til opladning af eksterne enheder
  • Intuitiv betjening og oplyste knapper
  • Fuldt kompatibel med alle systainergenerationer og støvsugere

Leveringsomfang

  • 1 strømkabel 230 V

Specifikationer

EAN 4014549382592

Garanti

Festool SERVICE all inclusive inkluderer følgende serviceydelser:
    • Gratis reparationsservice i 3 år: Gratis reparationsservice på maskiner - inkluderer også batterier, opladere og sliddele.
    • 3 års tyveriforsikring: Hvis dit værktøj bliver stjålet inden for 3 år efter købet, tilbyder Festool dig et nyt værktøj mod en selvrisiko på 1.300 SEK ekskl. moms. For SYS-PowerStation er selvrisikoen 10.200 SEK ekskl. moms.
    • Tilfredshed eller pengene tilbage: Tilfredshed eller pengene tilbage i op til 15 dage efter dit køb. Hvis du ikke er tilfreds, returnerer du bare den let brugte maskine og alt tilbehør i original emballage.
    • Reservedele tilgængelige i 10 år: Festool har alle reservedele på lager i mindst 10 år efter ophør af maskines produktion. Hvis Festool tilfældigvis ikke har reservedelen tilbage, får du en ny maskine gratis.
Vil du have adgang til de fire gratis servicetjenester i SERVICE all inclusive? Alt du skal gøre er at registrere værktøjet inden for 30 dage efter købet. Læs mere og registrer dit produkt her. Bemærk, at garantier kan variere afhængigt af, om du er en virksomhed eller privatperson.

Anbefalet