Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Festool MW 1000 BasicVarenr.: 1122717

Festool
Multi-bord
Beskrivelse
Varenr.: 1122717
Et mobilt multibord med udtræksskuffe. Et gennemtænkt multibord med eksempelvis et forsænket håndtag på bakken, der gør det nemt at læsse bordet ind i bilen alene.
Prisjakt
PriceRunner
6 263 kr.
Inkl. moms
Kan ikke bestilles i øjeblikket
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 1122717
Et mobilt multibord med udtræksskuffe. Et gennemtænkt multibord med eksempelvis et forsænket håndtag på bakken, der gør det nemt at læsse bordet ind i bilen alene.

Produktinformation

Egenskaber

Festool MW 1000 Basic er et mobilt multibord med udtræksskuffe. Et gennemtænkt multibord med eksempelvis et forsænket håndtag på bakken, der gør det nemt at læsse bordet ind i bilen alene.


Let at transportere
Praktisk på værkstedet, i bilen eller på byggepladsen – og trapper er ikke noget problem takket være de store, stødabsorberende og fuldt gummierede hjul. Vinkeljusterbar skubber, glidende overflader og forsænket håndtag på bakken, så en person nemt kan indlæse den i bilen.


Nøjagtige arbejdsresultater
Den stabile arbejdsflade, der består af en hul plade og aluminiumsprofil, giver fleksible fastspændings- og fastgørelsesmuligheder. Hvis arbejds- og opbevaringspladsen ikke er nok, kan den nemt udvides med flere multifunktionsborde og SYSTAINER-emhætter.


Egenskaber
  • Nem montering/demontering og kompakt format
  • Arbejds- og opbevaringsområde, der kan udvides individuelt: Der kan nemt tilføjes flere multifunktionsborde og SYSTAINER-ekstrakter
  • Fantastisk på trapper takket være de store, stødabsorberende, fuldt gummierede hjul
  • Vinkeljusterbar skubber, glidende overflader og forsænket håndtag på bakken, så en person nemt kan læsse den ind i bilen
  • Den stabile arbejdsflade, der består af en hulplade og aluminiumsprofil, giver fleksible fastspændings- og fastgørelsesmuligheder


Inkluderet tilbehør
  • 1 stk udtræksboks SYS-AZ-MW 1000

Tekniske data:  
Samlet bæreevne 100 kg
Udtræksboks med bæreevne 20 kg
Hjul-Ø 200 mm
Arbejdshøjde 900 mm
Dimensioner (LxBxH) 641x600x1076 mm
Vægt 19 kg

Specifikationer

EAN 4014549308561

Anbefalet