Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

SweTrack LiteVarenr.: 1890006

SweTrack
GPS-tracker
Beskrivelse
Varenr.: 1890006
En GPS-tracker til tyverisikring. Velegnet til alle typer køretøjer - såsom personbiler, både, motorcykler og entreprenørmaskiner. Da SweTrack Lite er meget lille i format, kan den skjules stort set overalt i køretøjet, hvor der er adgang til elektricitet.
Prisjakt
PriceRunner
329 kr.
Inkl. moms
6 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 1890006
En GPS-tracker til tyverisikring. Velegnet til alle typer køretøjer - såsom personbiler, både, motorcykler og entreprenørmaskiner. Da SweTrack Lite er meget lille i format, kan den skjules stort set overalt i køretøjet, hvor der er adgang til elektricitet.

Produktinformation

Egenskaber

SweTrack Lite er en GPS-tracker til tyverisikring. Velegnet til alle typer køretøjer - såsom personbiler, både, motorcykler og entreprenørmaskiner. Da SweTrack Lite er meget lille i format, kan den skjules stort set overalt i køretøjet, hvor der er adgang til elektricitet.

GPS-trackeren SweTrack Lite er en lille, enkel og nedskaleret GPS-tracker til fast montering. SweTrack Lite forbindes med sort/rødt kabel i bilens elektriske system, og udsender derefter positionen i SweTrack Live-appen. Bilens position rapporteres hvert andet minut og har funktioner som bevægelsesalarmer, geografisk hegn og ubegrænset historie.

Gratis live tracking
Live tracking giver dig mulighed for at se, hvordan GPS-trackeren bevæger sig, lige på skærmen. SweTrack Lite opdaterer sin position hvert andet minut, og alle ændringer vises direkte på kortet i SweTrack Live-appen.

Fuld placeringshistorik
Takket være SweTrack Live kan du se, hvor enheden har været bagefter, med ubegrænset historie. Vælg dato og klokkeslæt, klik på Download - det er alt hvad du skal gøre.

Smarte alarmfunktioner
SweTrack Extreme leveres med en række smarte alarmfunktioner, såsom bevægelsesalarmer, geografisk hegn og alarmer ved høj hastighed. Med SweTrack Live-appen kan du aktivere push-meddelelser, når du bevæger dig - det betyder, at du straks advares, hvis GPS-trackeren flyttes! Derudover kan du aktivere et geografisk hegn, som giver dig mulighed for for eksempel at modtage en advarsel, når bilen forlader garagen.

Geografisk hegn
Via SweTrack Live-appen kan du indstille geografiske hegn. Et geografisk hegn er et område tegnet på et kort. Hvis køretøjet forlader området, advarer appen dig. Området kan være så stort eller lille, som du vil. For eksempel kan et geografisk hegn oprettes omkring ens eget hjem, men hegn kan også omfatte et kvarter, en by eller endda et helt land. Når køretøjet forlader det geografiske hegn, sendes en push-meddelelse til dig via SweTrack Live-appen.

Vandafvisende design
SweTrack Lite er lavet til at være skjult i dit køretøj - for eksempel kan du placere det i bilens motorrum eller under sadlen på din motorcykel. Derfor har vi valgt at give SweTrack Lite en vandafvisende konstruktion – så den altid er klar, uanset vejr og vind.

Indbygget batteri
SweTrack Lite drives hovedsageligt af køretøjets elektriske system - men i tilfælde af strømafbrydelse inkluderer GPS-trackeren et indbygget 100mAh backupbatteri, der sikrer, at den kan fortsætte med at rapportere sin position, selvom strømmen afbrydes.

Problemfri installation
Tilslut de to kabler til køretøjets 12/24 V elektriske system, download SweTrack Live-appen og opret en konto - og du er klar til at gå. Ingen komplicerede SMS-kommandoer, skruetrækkere eller cd'er kræves!

Det månedlige gebyr giver dig:
Efter køb af SweTrack Lite tilføjes et månedligt gebyr på SEK 49 / måned. Prisen inkluderer ubegrænset sporing i hele Europa, adgang til svenske mobilnetværk, gratis teknisk support, brugerdokumentation, online instruktionsvideoer og et års garanti. Ingen bindingsperiode eller opsigelsesvarsel.

Egenskaber
  • Live tracking, følg trackeren direkte i appen via mobil, iPad og PC
  • Fuld placeringshistorik med dato og klokkeslæt
  • Bevægelsesalarm via push-meddelelse
  • Ubegrænset antal geo-hegn
  • Let styret med mobilappen
  • Installeres på få minutter
  • Vandafvisende design, IPX-5


Tekniske data:
Forbindelse 12/24 V tilslutning til køretøjer
Reservebatteri, hvis strømmen afbrydes Indbygget, 100 mAh
Måle 7,3 x 2,5 x 1,2 cm
Vægt 26 g

Specifikationer

EAN 7350000600094

Filer, der kan downloades

Anmeldelser

Anbefalet