Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Bosch DIY Indego M 700Varenr.: 2930579

Bosch DIY
Robotplæneklippere
Beskrivelse
Varenr.: 2930579
18V robotplæneklipper til mindre haver på op til 700 m². Indego M 700 med LogiCut giver dig mere tid til at slappe af i haven.
Prisjakt
PriceRunner
10 480 kr.
Inkl. moms

Forventet leveringstid 9-16 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 2930579
18V robotplæneklipper til mindre haver på op til 700 m². Indego M 700 med LogiCut giver dig mere tid til at slappe af i haven.

Produktinformation

Egenskaber

18V robotplæneklipper til mindre haver på op til 700 m². Indego M 700 med LogiCut giver dig mere tid til at slappe af i haven. Indego BorderCut sikrer, at kanten af din græsplæne klippes i begyndelsen af hver klippesession for en stilfuld finish.

Indego kortlægger automatisk din græsplæne og opretter en klippeplan (AUTO-kalenderfunktion), der passer perfekt til størrelsen på din græsplæne. Det kan også klippe flere græsplæner med MultiArea. Op til 3 græsplæner, hvis deres samlede størrelse ikke er større end 700 m². Indego kan også håndtere smalle passager ned til 135 cm bredde (75 cm mellem ledningerne)

LogiCut gør det muligt for Indego at klippe effektivt i pæne, parallelle rækker, hvilket frigør din græsplæne hurtigere, samtidig med at den forbliver sund og smuk. LogiCut definerer forskellige klipperetninger for hver klipning for at undgå permanente mærker i din græsplæne. Indego er intelligent. Den ved, hvor den har været, og hvor den er på vej hen.

Indego er op til 40 % hurtigere end vilkårlig navigation*, sparer mere energi under hver runde og sparer batteri. Dens børsteløse motorer bidrager til længere produktlevetid. Indego M 700 bruger et standard 18V-batteri, som du selv kan udskifte. Indego starter hver fuld klippesession med en BorderCut, som giver en elegant finish. Sluk for den, eller skift frekvensen let.

"AUTO-kalenderfunktion". Ingen manuel programmering er nødvendig. Da Indego har et kort over din græsplæne, ved de, hvor den smalle passage er. Hold din Indego M 700 opdateret med de nyeste funktioner og firmware. *Afhængigt af model. Baseret på tests udført med et simuleringsværktøj til Bosch plæneklippere med EGMF-standard for en græsplæne på 496 m².
  • LogiCut gør det muligt for Indego at klippe effektivt i pæne, parallelle rækker, hvilket frigør din græsplæne hurtigere, samtidig med at den holdes sund og smuk
  • LogiCut definerer forskellige klipperetninger for hver klippesession for at undgå permanente mærker i din græsplæne
  • Indego er op til 40 % hurtigere end vilkårlig navigation*, sparer mere energi under hver runde og sparer batteristrøm

Specifikationer

Spænding 18 V

pm_TechSpecKlippareaNY 700.000000 unece.unit.MTK

Græssamler Nej

Operationstype Batteridrevet

EAN 4059952566900

Anmeldelser

Anbefalet