Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Gardena ComfortVarenr.: 2970640

Gardena
Tryksprøjte
5 l
Beskrivelse
Varenr.: 2970640
Ergonomisk tryksprøjte på 5 liter til plantepleje. Med integreret kegleformet åbning for nem påfyldning og slidoverflade for praktisk pumpning.
Prisjakt
PriceRunner
255 kr.
Inkl. moms
Mere end 10 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 2970640
Ergonomisk tryksprøjte på 5 liter til plantepleje. Med integreret kegleformet åbning for nem påfyldning og slidoverflade for praktisk pumpning.

Produktinformation

Egenskaber

Med Comfort 5 l tryksprøjten fra GARDENA kan du nemt passe planterne i haven. Det bruges til plantebeskyttelsesapplikationer, sprøjtevanding og befrugtning. Der opbygges tryk i beholderen ved at pumpe det praktiske D-håndtag op og ned. I kombination med de ergonomiske understøtninger giver denne bevægelse en fast og stabil position, selv på ujævne overflader. For at beskytte planter mod skadedyrsangreb kan en specielt forberedt blanding også anvendes. Inspiration til økologisk plantebehandling findes i de medfølgende opskrifter, og brygget filtreres ved hjælp af det medfølgende nylonfilter.

Den kegleformede åbning på 12 cm gør det meget nemt at genopfylde væske i beholderen. Det er praktisk at bære sprøjten over skulderen takket være den ergonomisk placerede bærerem og tilslutninger på den ene side. Via skuestrimlen kan du se, hvor meget væske der er tilbage i 5 l tanken på sprøjteflasken. Det fungerer meget godt at sprøjte væsker med sprinklerstangen. Selv stanghåndtaget er meget ergonomisk, og takket være den justerbare dyse med den tynde sprøjtestråle og vandtåge er der to forskellige styrker, så du kan foretage justeringer til de forskellige planters behov.
  • Til anvendelse af plantebeskyttelse, sprøjtning af vanding og befrugtning
  • Pump det praktiske D-håndtag op og ned
  • Ergonomiske understøtninger giver denne bevægelse en fast og stabil position, selv på ujævne overflader
  • Kegleformet åbning på 12 cm gør det meget nemt at genopfylde væske i beholderen
  • Bæreremmen og tilslutningerne gør det praktisk at bære sprøjten over skulderen
  • Sight strip for at inspicere, hvor meget væske der er tilbage i sprøjteflaskens 5 l tank
  • Justerbar sprøjtedyse med to forskellige styrker
  • Udstyret med sikkerhedsventil

Leveringsomfang

  • 1 stk nylonfilter
  • Opskrift på plantebehandling

Specifikationer

EAN 4078500051156

Garanti

Læs om garantien fra GARDENA GARDENA tilbyder en særlig garanti på nogle af sine produkter. Læs mere om, hvad der gælder for netop dit produkt på GARDENAs hjemmeside. Bemærk, at garantier kan variere fra produkt til produkt og er afhængigt af, om du er en virksomhed eller privatperson.

Anmeldelser

Anbefalet