Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Gardena EcoLineVarenr.: 3122753

Gardena
Kobling sæt
til kunstvanding
Beskrivelse
Varenr.: 3122753
EcoLine Grundset er et komplet sæt til vanding og rengøring rundt om i huset og i haven. Sættet indeholder alle de ideelle dele, der er nødvendige for at lette kunstvanding.
Prisjakt
PriceRunner
212 kr.
Inkl. moms

Forventet leveringstid 10-17 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 3122753
EcoLine Grundset er et komplet sæt til vanding og rengøring rundt om i huset og i haven. Sættet indeholder alle de ideelle dele, der er nødvendige for at lette kunstvanding.

Produktinformation

Egenskaber

EcoLine Grundset er et komplet sæt til vanding og rengøring rundt om i huset og i haven. Sættet indeholder alle de ideelle dele, der er nødvendige for at lette kunstvanding. Alle dele er stilfuldt designet og lavet af for det meste genbrugsplast. Delene i stål er lavet af 35% genanvendt metal. Ud over det holdbare aspekt giver delenes design også mulighed for langvarig brug takket være deres robusthed og fremstilling af høj kvalitet.

Dysens 2-i-1 sprøjtestråle giver den optimale vandstråle til forskellige situationer - uanset om du bruger en hård stråle til rengøringsarbejde eller den blødere sprøjtetåge til vanding, er vandgennemstrømningen let at justere. Det integrerede vandstop gør det muligt at udskifte tilbehøret uden at skulle gå til vandhanen. Så snart en holder løsnes, stopper vandstrømmen og genoptages ikke, før en ny holder er tilsluttet. Derudover har armaturforbindelsen den smarte Anti-Splash-funktion, der skaber en fokuseret vandstråle til stænkfri påfyldning af vandkander eller spande uden slange. Dette GARDENA EcoLine Grundset kan tilsluttes alle 1/2" - 5/8" (13-15 mm) slanger og er velegnet til vandhaner med 21 mm (G 1/2") gevind og 26,5 mm (G 3/4") gevind.
  • 2-i-1 stråle
  • UV-sikker
  • Frostsikre
  • Fremstillet af mere end 90% genbrugsmaterialer

Leveringsomfang

  • 1 stk EcoLine rengøringsdyse1 stk EcoLine vandstop1 stk EcoLine slangemontering1 stk EcoLine armatur montering
Tekniske data 
Farve Sort
Bredde24.3 cm
Dybde16 cm
Højde4.5 cm
Vægt121 g
Materiale Sammensat
Passer 1/2", 5/8"

Specifikationer

Serie Gardena EcoLine

EAN 4078500057585

Anbefalet