Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

EGO ST1301E-SVarenr.: 3094371

EGO
Græstrimmer
med batteri og oplader
Beskrivelse
Varenr.: 3094371
En græstrimmer med 2,0 mm wire, 33 cm klippediameter og børsteløs motor. En perfekt, robust maskine til hjemmebrug i både små og store haver.
Prisjakt
PriceRunner
2 791 kr.
Inkl. moms

Forventet leveringstid 7-10 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 3094371
En græstrimmer med 2,0 mm wire, 33 cm klippediameter og børsteløs motor. En perfekt, robust maskine til hjemmebrug i både små og store haver.

Produktinformation

Egenskaber

EGO ST1301E-S er en græstrimmer med 2,0 mm wire, 33 cm klippediameter og børsteløs motor. En perfekt, robust maskine til hjemmebrug i både små og store haver. Motor med to gear og justerbar grebsløjfe gør trimmeren nem at bruge. Den har en stor skærediameter for effektiv trimning rundt i hele haven og dobbelttråd, sænker vibrationer og trimmer hurtigere. Den dobbelte tråd placeres hurtigt og nemt i den profilerede løkke, hvilket reducerer irriterende brud på den kraftige nylontråd. Den udsatte del, koppen på fødelåget, har en fri og uafhængig rotation. Det betyder, at skærehovedet kan hvile på jorden under brug uden at blive revet. Græstrimmeren har en justerbar klippehastighed med automatisk styring. Vælg den bedste skærehastighed til opgaven, og det avancerede styresystem justerer rotationshastigheden for at holde gevindets perifere hastighed på et konstant niveau under trimning.
  • Kraftigt og robust design
  • Aluminiumsaksel i ét stykke
  • Nem justering af håndtaget for maksimal balance og kontrol

Leveringsomfang

  • 1 stk 2,5 Ah batteri
  • 1 stk batterioplader
Tekniske data 
Skærediameter33 cm
Tråddiameter2 mm
Rotationsretning Med uret
Motor Børsteløs
Vægt2,7 kg

Specifikationer

Batteri medfølger Ja

Operationstype Batteridrevet

EAN 6924969117460

Anmeldelser

Anbefalet