Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Greenworks GD24X2TXVarenr.: 3131825

Greenworks
Græstrimmer
uden batteri og oplader
Beskrivelse
Varenr.: 3131825
Greenworks GD24X2TX er en holdbar og alsidig græstrimmer med en klippebredde på 40 cm til små og mellemstore græsplæner. Maskinen, der drives af et avanceret dobbelt batterisystem, giver 48V ydeevne ved hjælp af 2 x 24V batterier.
Prisjakt
PriceRunner
1 383 kr.
Inkl. moms

Forventet leveringstid 10-17 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 3131825
Greenworks GD24X2TX er en holdbar og alsidig græstrimmer med en klippebredde på 40 cm til små og mellemstore græsplæner. Maskinen, der drives af et avanceret dobbelt batterisystem, giver 48V ydeevne ved hjælp af 2 x 24V batterier.

Produktinformation

Egenskaber

Greenworks GD24X2TX er en holdbar og alsidig græstrimmer med en klippebredde på 40 cm til små og mellemstore græsplæner. Maskinen, der drives af et avanceret dobbelt batterisystem, giver 48V ydeevne ved hjælp af 2 x 24V batterier. Batterierne er en del af 24V-familien og kan således bruges sammen med alle andre tilgængelige værktøjer for total fleksibilitet og bekvemmelighed.

Den hurtige afbrydelse på den delte aluminiumsaksel gør det nemt at skifte alternativt tilbehør på GD24X2TX til at udføre forskellige haveopgaver.

Bred klippebredde og ujævn tilspænding
Græstrimmer GD24X2TX er designet til små og mellemstore græsplæner med sin generøse klippebredde på 40 cm og trimmerhoved med dobbelt nylontråd og automatisk bumpfremføring. Når der skal føres mere trimmertråd fremad, skal du blot banke trimmerhovedet mod jorden, når maskinen kører, og ledningen føres til den korrekte længde.

To batterier
Med Greenworks' seneste innovation kan to 24V-batterier serieforbindes til at drive en 48V-motor. Fordelene er mere strøm ved klipning, når der bruges to kompakte 24V batterier. Batterierne kan også bruges med ethvert værktøj i 24V-familien, lige fra plæneklippere, hækkeklippere, motorsave og endda elværktøj. Den avancerede børsteløse motor leverer maksimal effektivitet med forlængede driftstider og bedre ydeevne.

Ét værktøj, uendelige muligheder
GD24X2TX leveres med en hurtig afbrydelse på den delte aksel, hvilket gør forskellige tilbehør let frakoblet. Forskellige tilbehør kan købes separat, såsom tilbehør til beskæring, hækklipning, kantklipning, lysning osv. Til svært tilgængelige operationer er der også en ekstra fordel ved den udtrækkelige aksel, der giver ekstra rækkevidde.
Tekniske data 
Spænding2x 24V
MotorBørsteløs
Skærediameter40 cm
Fødesystem trimmer trådStød
Justerbart greb Ja
Ark inkluderetNej

Specifikationer

Batteri medfølger Nej

Operationstype Batteridrevet

EAN 6952909066936

Anmeldelser

Anbefalet