Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Greenworks G24PS20Varenr.: 3131836

Greenworks
Stang motorsav
med batteri og oplader
Beskrivelse
Varenr.: 3131836
Greenworks G24PS20 er en letvægts 24V grensav designet til grenbeskæring i haven. Grensaven drives af et avanceret 24V lithium-ion-batteri og giver høj ydeevne på trods af sin lette vægt.
Prisjakt
PriceRunner
1 684 kr.
Inkl. moms

Forventet leveringstid 11-18 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 3131836
Greenworks G24PS20 er en letvægts 24V grensav designet til grenbeskæring i haven. Grensaven drives af et avanceret 24V lithium-ion-batteri og giver høj ydeevne på trods af sin lette vægt.

Produktinformation

Egenskaber

Greenworks G24PS20 er en letvægts 24V grensav designet til grenbeskæring i haven. Grensaven drives af et avanceret 24V lithium-ion-batteri og giver høj ydeevne på trods af sin lette vægt. Uden brændstof eller elektriske kabler er det garanteret praktisk at håndtere. Du skal blot indsætte batteriet og komme i gang.

Med en sværdlængde på 20 cm, treleddet kæde og en 2,4 m lang 3-delt stilk har træbeskæring i forskellige højder i haven aldrig været nemmere.

Arbejde i forskellige højder
Greenworks G24PS20 har en let vægt og et kompakt design, hvilket gør grensaven nem at arbejde med og nem at flytte rundt i haven. Den 3-delte aksel betyder, at du nemt justerer længden på grensaven for at få adgang til grene op til 4 meter høje. Derudover letter det opbevaring af værktøjet i garagen eller haven.

Automatisk oliesmøring
G24PS20 har en stanglængde på 20 cm og en kæde med indbygget automatisk smøresystem. Fyld olietanken med kædeolie, og alt er klar til at begynde at beskære. Hold styr på oliestanden gennem det gennemsigtige vindue og sørg dermed for, at kæden altid er smurt.

En del af 24V-familien
Greenworks G24PS20 er praktisk at håndtere, da du ikke skal tænke på hverken brændstof eller elkabler. Du skal blot indsætte det avancerede 24V-batteri, og du er klar til at begynde at beskære. Batteriet er en del af 24V-familien og kan således bruges med en række forskellige værktøjer, lige fra plæneklippere, hækkeklippere, løvblæsere og endda elværktøj.
  • Op til max. 4 m arbejdsområde
  • Let at flytte takket være den delte aksel
  • Arbejd på forskellige niveauer med udvidelserne
  • Ingen udstødning
  • Støjsvag drift og lavt vibrationsniveau
  • Intet brændstof og ingen kabler at bekymre sig om
  • Lavere drifts- og vedligeholdelsesomkostninger end benzindrevne kolleger
  • Udskifteligt batterisystem – 1 batteri, flere anvendelser
Tekniske data 
Spænding24V
MotorBørstet
Sværd længde20 cm
Længde, udfoldet2,4 m
Kædehastighed6,67 m/s

Specifikationer

Batteri medfølger Ja

EAN 6952909013060

Anmeldelser

Anbefalet