Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Gardena CombisystemVarenr.: 2970041

Gardena
Kultivator hugge
Beskrivelse
Varenr.: 2970041
Kultivatorhakke, der har en arbejdsbredde på 9 cm og er ideel til skånsom havearbejde af tæt plantede frøplanter og blomsterbed.
Prisjakt
PriceRunner
162 kr.
Inkl. moms
3 stk. på lager | Sendes mandag 23. sep.
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 2970041
Kultivatorhakke, der har en arbejdsbredde på 9 cm og er ideel til skånsom havearbejde af tæt plantede frøplanter og blomsterbed.

Produktinformation

Egenskaber

GARDENA Combisystem er en harvehakke, der har en arbejdsbredde på 9 cm og er ideel til skånsom havearbejde af tæt plantede frøplanter og blomsterbede. Uanset om du vil hakke, rense, lufte, koppe eller udligne, er hakkens glatte blade på den ene side og de tre tænder på den anden en uvurderlig hjælp. Takket være det store blad med en forbedret kontur trænger hakken let ned i jorden. Havehakken passer til alle GARDENA Combisystem-håndtag, og GARDENA anbefaler en skaftlængde på 130 eller 150 cm, afhængigt af brugerens højde.
  • Korrosionsbestandige haveredskaber lavet af kvalitetsstål med duroplastbelægning
  • Ideel til skånsomt havearbejde i tætte blomsterbed
  • Passer til alle håndtag i Combisystem serien
  • Hakken trænger let ned i jorden takket være det store blad med en god kontur

Specifikationer

Serie Gardena Combisystem

EAN 4078500321907

Garanti

25 års garanti på Combisystem produkter GARDENA tilbyder 25 års garanti på haveredskaber i Combisystem-serien. Læs mere om hvilke betingelser der gælder på GARDENAs hjemmeside. Bemærk, at garantier kan variere afhængigt af, om du er en virksomhed eller privatperson.

Anmeldelser

Anbefalet