Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Gardena StarCut 410 PlusVarenr.: 2970497

Gardena
Topsaks
teleskopisk
Beskrivelse
Varenr.: 2970497
Topsaks, der kan forlænges trinløst fra 230 til 410 cm. Det giver dig mulighed for at nå op til 6,5 meter fra jordoverfladen. Med 12 gange udvekslingsforholdet garanteres fuld effekt ved beskæring op til 32 mm. Med vipbart skærehoved og lav vægt på trods af længde og høj kvalitet.
Prisjakt
PriceRunner
893 kr.
Tidligere laveste pris sidste 30 dage
848 kr. -5%
Inkl. moms
9 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 2970497
Topsaks, der kan forlænges trinløst fra 230 til 410 cm. Det giver dig mulighed for at nå op til 6,5 meter fra jordoverfladen. Med 12 gange udvekslingsforholdet garanteres fuld effekt ved beskæring op til 32 mm. Med vipbart skærehoved og lav vægt på trods af længde og høj kvalitet.

Produktinformation

Egenskaber

GARDENA StarCut 410 Plus er en teleskopisk topfræser, der kan forlænges trinløst fra 230 til 410 cm. Det giver dig mulighed for at nå op til 6,5 meter fra jordoverfladen. Med 12 gange udvekslingsforholdet garanteres fuld effekt ved beskæring op til 32 mm. StarCut 410 plus indeholder også en robust krog, der hjælper dig med at få afskårne grene ned fra trækronen, som ellers nemt kommer til at sidde og er svær at få ned. På trods af sin længde og høje kvalitet er topsaksen let, og dens smalle skærehoved giver dig nem adgang, hvor du vil.

Skærehovedet kan vippes, og du justerer nemt vinklen, mens du skærer, uden at du behøver at tage den øverste saks ned fra trækronen. Præcisionskårne og ikke-klæbrige knive gør det lettere at skære i træet og gør det lettere at holde rent. Sikker og behagelig at bruge takket være t-håndtag og træktov med glidestop.
  • De præcisionsslebne knive med non-stick belægning minimerer modstanden og garanterer et rent snit. Skærevinklen på op til 200° kan justeres trinløst fra jorden, så grenene kan skæres i en præcis vinkel, uanset hvilken vej de vokser. Gearet i stål inde i StarCut 410 plus er ekstra robust og holdbart. Den 12-trins transmission giver en meget højere skærekraft end med en almindelig grenforskydning.
  • Takket være det teleskopiske aluminiumshåndtag kan længden på StarCut 410 plus varieres trinløst mellem 230 og 410 cm takket være det praktiske håndtag med hurtiglås - selv med handskerne på
  • Skæregrene så høje ud som 6,5 m op i luften.
  • Nem håndtering og teleskopisk betjening gør det praktisk at skære høje træer og buske fra en sikker position på jorden
  • Håndtaget har en justerbar krog til fjernelse af afskårne grene, der gør det muligt at fjerne grenrester selv øverst på trækronen uden problemer

Leveringsomfang

  • 1 stk krog

Specifikationer

Skærekapacitet 32 mm

Længde 4100 mm

EAN 4078500028332

Garanti

Læs om garantien fra GARDENA GARDENA tilbyder en særlig garanti på nogle af sine produkter. Læs mere om, hvad der gælder for netop dit produkt på GARDENAs hjemmeside. Bemærk, at garantier kan variere fra produkt til produkt og er afhængigt af, om du er en virksomhed eller privatperson.

Anmeldelser

Anbefalet