Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Gardena EcoLineVarenr.: 3102236

Gardena
Beskærersaks
Beskrivelse
Varenr.: 3102236
Beskæresaks med en skærediameter på 18 mm, der arbejder præcist og kraftfuldt. Beskæresaksen er ideel til at skære blomster og unge planteskud.
Prisjakt
PriceRunner
178 kr.
Tidligere laveste pris sidste 30 dage
169 kr. -5%
Inkl. moms
3 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 3102236
Beskæresaks med en skærediameter på 18 mm, der arbejder præcist og kraftfuldt. Beskæresaksen er ideel til at skære blomster og unge planteskud.

Produktinformation

Egenskaber

GARDENA EcoLine-beskæresaks er en moderne og holdbar klassiker med en skærediameter på 18 mm, der fungerer præcist og kraftfuldt. Beskæresaksen er ideel til at skære blomster og unge planteskud. Plastkomponenterne er fremstillet af mere end 80% genanvendt husholdningsplast, hvilket gør beskæresaksen til en mere miljøvenlig mulighed for gartnere og hobbyavlere. Skærehovedknivene er lavet af rustfrit stål, hvoraf 75% af stålkomponenterne i beskæresaksen er lavet af genbrugsmateriale. De præcisionsslebne knive anvender bypass-skæreprincippet til præcis og nem skæring. Takket være saksens ergonomiske håndtag er det let at skære planter i hånden. Andre praktiske funktioner ved EcoLine-beskæresaksen er de præcisionsslebne knive med antiklæbende egenskaber. Beskæresaksen kan nemt låses og opbevares sikkert med enhåndslåsen.

Kvalitetsproduktet er fremstillet i Tyskland med 25 års producentgaranti fra GARDENA. ReTh!nk EcoLine serien er lavet med holdbarhed, holdbarhed og design i tankerne.
  • Præcise og kraftfulde beskæresaks
  • Afskårne blomster og unge planteskud
  • Skærehovedets knive er lavet af rustfrit stål
  • Omgå skæreprincippet for præcis og nem skæring
  • Ergonomisk håndtag på saks gør det nemt at skære planter i hånden
  • Præcisionsslebne klinger med klæbebeskyttelse
  • Kan nemt låses og opbevares sikkert med enhåndslåsen
Tekniske data 
Skærediameter18 mm

Specifikationer

Skærekapacitet 18 mm

Serie Gardena EcoLine

EAN 4078500057523

Garanti

Læs om garantien fra GARDENA GARDENA tilbyder en særlig garanti på nogle af sine produkter. Læs mere om, hvad der gælder for netop dit produkt på GARDENAs hjemmeside. Bemærk, at garantier kan variere fra produkt til produkt og er afhængigt af, om du er en virksomhed eller privatperson.

Anmeldelser

Anbefalet