Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Gardena 300 PPVarenr.: 2970498

Gardena
Sav
lige
Beskrivelse
Varenr.: 2970498
Havesav med en 325 mm lang, lige savklinge, der kan bruges på en fleksibel måde. Præcisionstændingen med impulshærdede tandspidser og dobbeltslibning sikrer sikker skæring. Udstyret med sikkerhedslåse, der sikrer, at koblingen er sikker.
Prisjakt
PriceRunner
249 kr.
Inkl. moms
6 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 2970498
Havesav med en 325 mm lang, lige savklinge, der kan bruges på en fleksibel måde. Præcisionstændingen med impulshærdede tandspidser og dobbeltslibning sikrer sikker skæring. Udstyret med sikkerhedslåse, der sikrer, at koblingen er sikker.

Produktinformation

Egenskaber

GARDENA 300 PP er en Combisystem-havesav med en 325 mm lang savklinge, der kan bruges fleksibelt, afhængigt af hvor du vil save: Hvis du vil skære let tilgængelige grene, kan du blot bruge havesaven som en almindelig håndsav. Saven ligger godt i hånden takket være det ergonomiske håndtag med behagelige bløde plastdele. Hvis du vil skære grene op til fem meter høje, skal du blot forlænge havesaven med en teleskopaksel i kombisystemet. Praktisk: Du skal blot fastgøre Combisystem-akslen til saven.

Sikkerhedslåsen sikrer, at koblingen er sikker. Præcisionstændingen med impulshærdede tandspidser og dobbeltslibning sikrer sikker skæring. Takket være en speciel belægning er CS-havesaven 300 PP beskyttet mod rust på den bedste måde. Glidestoppet for enden af håndtaget forhindrer dig i at glide, selv under trækbevægelser. Saven kan hænges på den indbyggede løkke, og savklingen kan beskyttes med klingedækslet. Dette sikrer, at CS-havesaven altid opbevares sikkert.
  • Den lige savklinge har en længde på 325 mm
  • Et produkt – flere gange: Brug CS-havesaven med håndtag, hvor du når, eller forlæng den med teleskophåndtaget for at nå højt
  • Glidestoppet for enden af håndtaget forhindrer glidning
  • De tyske kvalitetsprodukter fra Gardena står for pålidelig ydeevne, pålidelighed og konstant innovation
  • Den hårde forkromede savklinge gør det muligt at bruge værktøjet i lang tid uden at ruste
  • Du skal blot hænge saven fra den indbyggede løkke, og med klingeskærmen kan du opbevare den sikkert på et praktisk sted, indtil du har brug for den igen

Specifikationer

Justerbar længde Ja

Foldbar Nej

EAN 4078500873703

Garanti

25 års garanti på Combisystem produkter GARDENA tilbyder 25 års garanti på haveredskaber i Combisystem-serien. Læs mere om hvilke betingelser der gælder på GARDENAs hjemmeside. Bemærk, at garantier kan variere afhængigt af, om du er en virksomhed eller privatperson.

Anmeldelser

Anbefalet