Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Gardena CombisystemVarenr.: 2970040

Gardena
Skovl rive
Beskrivelse
Varenr.: 2970040
Skovlrive, der kan bruges i hele havesæsonen. Dette multifunktionsværktøj giver dig mulighed for at skovle, rive og spænde
Prisjakt
PriceRunner
196 kr.
Inkl. moms

Forventet leveringstid 9-16 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 2970040
Skovlrive, der kan bruges i hele havesæsonen. Dette multifunktionsværktøj giver dig mulighed for at skovle, rive og spænde

Produktinformation

Egenskaber

GARDENA Combi-systemet er en alsidig skovlrive, der kan bruges i hele havesæsonen. Dette multifunktionsværktøj giver dig mulighed for at skovle, rive og spænde. Uanset om det er blade eller rester fra hækbeskæring, er skovlriven en stor hjælp i haven. Saml græsafklip eller jord og løft det op i en hurtig bevægelse med skovlen. Skovlriven er også perfekt egnet til pleje af efterårsfrugt. Takket være silfunktionen kan du filtrere grene ud af jorden, når du planter eller genplantes.

Det praktiske kombisystem betyder, at du nemt kan kombinere skovlriven med alle de forskellige greb i Combisystem-familien. Vælg den længde, der fungerer bedst for dig, og tilpas skovlriven efter dine ønsker. Uanset om du foretrækker træ, aluminium eller et teleskophåndtag, kan du finde den løsning, der bedst opfylder dine krav. Du kan nemt løfte det indsamlede haveaffald op i en behagelig stående stilling og overføre det til en trillebør eller lignende.

Skovlriven er altid klar til brug, og den kompakte størrelse gør den nem at opbevare. Det holdbare materiale med gafler i høj kvalitet og stabil plast gør skovlriven robust og holdbar.
  • 3-i-1 funktion: Kan både rive, skovle og spænde
  • Lavet af plast af høj kvalitet og med lang holdbarhed
  • Kan bruges med alle håndtag i Combisystem serien
  • Gør det nemt at løfte materialet op uden at bøje ryggen

Specifikationer

Serie Gardena Combisystem

EAN 4078500048132

Garanti

25 års garanti på Combisystem produkter GARDENA tilbyder 25 års garanti på haveredskaber i Combisystem-serien. Læs mere om hvilke betingelser der gælder på GARDENAs hjemmeside. Bemærk, at garantier kan variere afhængigt af, om du er en virksomhed eller privatperson.

Anmeldelser

Anbefalet