Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Gardena CombisystemVarenr.: 2970002

Gardena
Redskabssæt
Beskrivelse
Varenr.: 2970002
Værktøjssæt, der egner sig perfekt til mindre haver, eller til at tage sig af alle de små opgaver i haven. Sættet indeholder et håndtag, en blomsterrive, en planteskovl og en håndrive.
Prisjakt
PriceRunner
246 kr.
Inkl. moms
Mere end 10 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 2970002
Værktøjssæt, der egner sig perfekt til mindre haver, eller til at tage sig af alle de små opgaver i haven. Sættet indeholder et håndtag, en blomsterrive, en planteskovl og en håndrive.

Produktinformation

Egenskaber

GARDENA Combi-systemet er et værktøjssæt, der er perfekt egnet til mindre haver eller til at passe alle de små opgaver i haven. Sættet indeholder et håndtag, en blomsterrive, en planteskovl og en håndrive. Skovlen bruges til plantning og genplantning i blomsterbed og potter. Jorden løsnes med blomsterraken. Håndriven er praktisk, når du river blade, græsafklip og ukrudt i mindre blomsterbed eller på svært tilgængelige steder. Da redskaberne er en del af det samme kombisystem, kan du frit kombinere med andre håndtag i serien, hvilket giver dig enorm fleksibilitet.

Combisystem-håndtaget til håndværktøj er yderst ergonomisk for maksimal komfort i havearbejde. Håndtaget er formet til at sidde perfekt i hånden med bløde dele, der gør det behageligt at holde. Akselenden er bøjet for at forhindre hånden i at glide, når du arbejder. Derudover er det nemt at skifte tilbehør – mens det stadig er sikkert fastgjort, når du har tilsluttet det. Du skal bare løsne den orange skrue for at afbryde selve værktøjet. Derefter kan du fastgøre et andet gear og stramme skruen igen for at fastgøre den. Koblingen er så stærk, at du kan være sikker på, at værktøjerne altid er stabile nok, uanset missionen. Alle værktøjer i kombisystemserien er fremstillet af stål af høj kvalitet med belægning i Duroplast for den bedst mulige beskyttelse mod korrosion.
  • Fleksibelt system, hvor alle vedhæftede filer passer til alle håndtag
  • Redskaberne er lavet af stål af høj kvalitet med en termohærdende overflade
  • Perfekt sæt til små haver og småjobs i haven

Specifikationer

Serie Gardena Combisystem

EAN 4078500049863

Garanti

25 års garanti på Combisystem produkter GARDENA tilbyder 25 års garanti på haveredskaber i Combisystem-serien. Læs mere om hvilke betingelser der gælder på GARDENAs hjemmeside. Bemærk, at garantier kan variere afhængigt af, om du er en virksomhed eller privatperson.

Anmeldelser

Anbefalet