Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

InfiRay TL35Varenr.: 3073483

InfiRay
Termiskkikkert
384×288 pixels, 35 mm
Beskrivelse
Varenr.: 3073483
Pålidelig og designet til brug under barske vejr- og temperaturforhold og de fire årstider i Norden. Brugervenlig grænseflade.
Prisjakt
PriceRunner
26 950 kr.
Inkl. moms
Kan ikke bestilles i øjeblikket
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 3073483
Pålidelig og designet til brug under barske vejr- og temperaturforhold og de fire årstider i Norden. Brugervenlig grænseflade.

Produktinformation

Egenskaber

Pålidelig og designet til brug under barske vejr- og temperaturforhold og de fire årstider i Norden. Brugervenlig grænseflade. Menuknappen er ergonomisk og placeret oven på kikkerten, hvilket gør den nem at bruge med både højre og venstre hånd. Fire navigationsknapper på bagsiden af synet til hurtig og nem kamera-/videobetjening. Valg af lysstyrke og farvepalet ud over kalibrering og tænd / sluk-knap. Billede-i-billede-funktion. PIP / billede-i-billede-funktionen giver højere nøjagtighed ved at give et 2x forstørret billede af trådens overflade øverst på skærmen. Det hjælper med at zoome ind på et mål, samtidig med at synligheden opretholdes i hele synsfeltet. Infaray billedforstærker Ultraclear er optimal at bruge under dårlige vejrforhold, såsom tåge og regn.
Forbedrer og optimerer billedet, der kan give flere detaljer, især gavnligt for bedre visning af detaljer i baggrunden. 100% aluminium. Lavet af aluminium og designet til optimal styrke og funktionalitet, har den en forstærket, men let metalkonstruktion. Præcision i produktionen garanterer tillid og ydeevne i jagt og skydning. Standard 30 mm mellemrør giver mulighed for at bruge et stort antal ringe, når de er monteret på en riffel. Indbygget plus udskifteligt batteri.

Specifikationer

EAN 2D1-1001-01-A

Anbefalet