Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Milwaukee M18 FCHSC-0Varenr.: 2290195

Milwaukee
Motorsav
uden batteri og oplader
Beskrivelse
Varenr.: 2290195
18 V kædesav med fleksibelt batterisystem. Udstyret med næste generations POWERSTATE™ kulfiberfri motor og REDLINK PLUS-elektronik™ for bedre ydeevne og holdbarhed. Udstyret med et kortere sværd på 30 cm, der giver brugeren mulighed for at arbejde i trange rum. Kæden har en hastighed på 12,4 m/s.
Prisjakt
PriceRunner
3 495 kr.
Tidligere laveste pris sidste 30 dage
3 145 kr. -10%
Inkl. moms

Forventet leveringstid 10-12 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 2290195
18 V kædesav med fleksibelt batterisystem. Udstyret med næste generations POWERSTATE™ kulfiberfri motor og REDLINK PLUS-elektronik™ for bedre ydeevne og holdbarhed. Udstyret med et kortere sværd på 30 cm, der giver brugeren mulighed for at arbejde i trange rum. Kæden har en hastighed på 12,4 m/s.

Produktinformation

Egenskaber

Milwaukee M18 FCHSC-0 er en 18V motorsav med et fleksibelt batterisystem, der gør, at saven passer til alle Milwaukee M18 batterier. På en fuld 12.0 Ah batteriopladning er M18 FCHSC-0 i stand til at save 150 stykker fyrretræsstammer på 100 x 100 mm. Udstyret med næste generations POWERSTATE™ kulfiberfri kulfibermotor og REDLINK PLUS-elektronik™, der sammen med et REDLITHIUM-ION™ HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah-batteri giver overlegen ydeevne, holdbarhed og oppetid i krævende applikationer.

Variabel hastighedsudløser giver brugeren mulighed for at have fuld kontrol over effektkurven, hvilket giver en øjeblikkelig gashåndtag og når fuld hastighed på under et sekund. Motorsav M18 FCHSC-0 er udstyret med en kortere stang på 30 cm. Dette giver brugeren mulighed for at arbejde i lukkede rum. Kæden har en hastighed på 12,4 m/s. Savens metalspidspinde gør det muligt at øge gearingen ved skæring. Milwaukee M18 FCHSC-0 leveres med olie (80 cc), kædeværktøj og stangbeskyttere. Oliebeholderen har vinduer og en let tilgængelig tank.

NB! Batterier og opladere er ikke inkluderet. Egenskaber

  • Leverer kraften til at overgå de mest krævende motorsavsapplikationer i forhold til benzindrevne modstykker
  • FUEL-teknologi™ gør det muligt for saven at opretholde hastigheden i tunge applikationer og overgå benzindrevne motorsave op til 40cc
  • Næste generations kulfiberfri motor POWERSTATE™ carbon, REDLINK PLUS-elektronik™ og REDLITHIUM-ION™ HIGH OUTPUT™ 12,0 Ah-batteri leverer overlegen ydeevne, holdbarhed og oppetid i krævende applikationer
  • Kan save 150 stykker 100 x 100 mm fyrretræsstammer på en fuld 12,0 Ah batteriopladning
  • Savens kortere stang på 30 cm giver brugerne mulighed for at arbejde i trange rum
  • Udløser med variabel hastighed gør det muligt at have fuld kontrol over effektkurven
  • Metalspidsstifter giver brugeren mulighed for at øge gearingen ved skæring
  • Oliebeholder med vindue og let tilgængelig tank
  • Fleksibelt batterisystem: passer til alle Milwaukee M18 batterier


Inkluderet tilbehør
  • 1 stk Olie, 80 cc
  • 1 stk Kædeværktøj
  • 1 stk Sværdvagt

Tekniske data:  
Spænding 18 V
Batteri type Li-ion
Kædehastighed 12,4 m/s
Sværd længde 30 cm

Specifikationer

Spænding 18 V

Batteri medfølger Nej

Operationstype Batteridrevet

EAN 4058546290696

Garanti

Forlæng garantien til 3 år Milwaukee tilbyder en udvidet garanti på 3 år. Garantien gælder for alt Milwaukee elværktøj, der er registreret inden for 4 uger efter købet. Batterier, opladere og tilbehør er ikke omfattet af den udvidede garanti. Læs mere og registrer dit produkt her. Bemærk, at garantier kan variere afhængigt af, om du er en virksomhed eller privatperson.

Anmeldelser

Anbefalet