Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Swim & Fun Heat Booster Inverter ProVarenr.: 2920253

Swim & Fun
Varmepumpe
med Wifi, 11kW
Beskrivelse
Varenr.: 2920253
Inverter varmepumpe på 11kW til opvarmning af poolvandet via dynamisk inverterkompressor. Regulerer kontinuerligt arbejdsfrekvensen for den mest optimale og energieffektive drift. Kan styres med WiFi via gratis smartphone-app.
Prisjakt
PriceRunner
18 886 kr.
Inkl. moms
Kan ikke bestilles i øjeblikket
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 2920253
Inverter varmepumpe på 11kW til opvarmning af poolvandet via dynamisk inverterkompressor. Regulerer kontinuerligt arbejdsfrekvensen for den mest optimale og energieffektive drift. Kan styres med WiFi via gratis smartphone-app.

Produktinformation

Egenskaber

Swim &; Fun Heat Booster Inverter Pro er en 11kW invertervarmepumpe i rustfrit stål, der opvarmer poolvandet med maksimal energieffektivitet via den dynamiske inverterkompressor, der giver 16 gange mere energi, end den bruger. I stedet for at stoppe driften, når den ønskede temperatur er nået, regulerer Toshibas dynamiske kompressor kontinuerligt driftsfrekvensen for at eliminere det energitab, der er forbundet med start og stop. Dette opnår den mest optimale og energieffektive drift. Pumpen kan styres med WiFi via gratis smartphone-app og leveres med vinteroverdækning.

Kabinettet i rustfrit stål gør denne model særligt velegnet til det fugtige nordiske klima. Varmepumpen varmer op og opretholder en konstant badevandstemperatur, når den omgivende lufttemperatur er mellem - 12 °C og + 40 °C. Varmepumpen må kun anvendes udendørs. Varmepumpen har en brugervenlig digital styring og automatisk afrimnings- og kølefunktion. Med indbygget printkort og nem håndtering af vandtilslutning med skruebeslag (38 og 50 mm).

Varmeveksleren er lavet af PVC- og titaniumrør, der kan modstå vedvarende udsættelse for poolvand – med både klor og saltvand, og er udstyret med en GMCC/Toshiba-kompressor. Strømforsyning 220 -240V/1 PH/50 Hz. 1 blæser. R32. Certifikater: CB, CE, EMC, RoHS.

Wi-Fi-teknologi - opvarm poolen, når det passer dig!
Med en varmepumpe forlænger du badesæsonen. Med den innovative Wi-Fi-teknologi kan du opvarme din pool, når du er væk hjemmefra – du behøver kun at være forbundet til et Wi-Fi-netværk. Så du kan tænde for opvarmning i poolen, når du er på arbejde. Så kan du og din familie hoppe direkte i en opvarmet swimmingpool, når I kommer hjem efter en stresset hverdag. Dette gør det utroligt fleksibelt og giver mange flere timer, hvor du kan nyde poolen uden at skulle vente på, at vandet når den ønskede temperatur.

Den smarte wifi-funktion er også god, hvis du for eksempel har en swimmingpool i sommerhuset. Du
kan tænde din varmepumpe hjemmefra, så familien kan hoppe i det dejlige varme vand allerede når
Du ankommer.

Ved luft 28 °C/vand 28 °C/fugtighed 80%*

Kapacitet: 11-2,9 kW
Strømforbrug: 2,67-0,23 kW
COP: 16-6


Ved luft 15 °C/vand 26 °C/fugtighed 70%*

Kapacitet: 7,9-2 kW
Strømforbrug: 1,72-0,28 kW
COP: 7,2-4,5
* Maksimal poolvolumen, når den er fuldt isoleret med dækning, beskyttet mod vinden og placeret i fuld sol.
Ovenstående data kan ændres uden varsel.

Leveringsomfang

  • 1 stk vinteromslag

Specifikationer

EAN 5704841014046

Anmeldelser

Anbefalet