Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Swim & Fun Heat Booster Inverter ProVarenr.: 2920044

Swim & Fun
Varmepumpe
med WiFi, 13,5kW
Beskrivelse
Varenr.: 2920044
13,5 kW varmepumpe i rustfrit stål, der leverer op til 16 gange energiforbruget (COP) takket være japansk inverterteknologi. Herunder vinterdæksel og WiFi-kontrol via gratis smartphone-app.
Prisjakt
PriceRunner
21 707 kr.
Inkl. moms
Kan ikke bestilles i øjeblikket
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 2920044
13,5 kW varmepumpe i rustfrit stål, der leverer op til 16 gange energiforbruget (COP) takket være japansk inverterteknologi. Herunder vinterdæksel og WiFi-kontrol via gratis smartphone-app.

Produktinformation

Egenskaber

Svøm & sjov varmeforstærker inverter Pro. Denne varmepumpe er en topmodel i rustfrit stål og med kompressor fra den kendte japanske leverandør Toshiba. Topmodellen har et kabinet i rustfrit stål, der leverer en effekt på op til 16 gange energiforbruget (COP) takket være japansk inverterteknologi. Herunder vinterdæksel og WiFi-kontrol via gratis smartphone-app. Efter solenergi, som er gratis, men også en upålidelig varmekilde, er en poolvarmepumpe både den mest miljøvenlige og billigste form for opvarmning til pools. En varmepumpe har dog en stor fordel i forhold til solenergi. Du kan forvente, at vandet forbliver varmt i de perioder, du ønsker det - og opretholder en konstant temperatur efter eget valg.

Heat Booster Inverter Pro opvarmer poolvandet med maksimal energieffektivitet via den dynamiske inverterkompressor, der giver 16 gange mere energi, end den bruger. I stedet for at stoppe driften, når den ønskede temperatur er nået, regulerer Toshibas dynamiske kompressor kontinuerligt driftsfrekvensen for at eliminere det energitab, der er forbundet med start og stop. Dette opnår den mest optimale og energieffektive drift. Kabinettet i rustfrit stål gør denne model særligt velegnet til det fugtige nordiske klima. Varmepumpen opvarmer og opretholder en konstant badevandstemperatur, når den omgivende lufttemperatur er mellem + 12 °C og + 40 °C. Varmepumpen må kun anvendes udendørs. Varmepumpen har en brugervenlig digital styring og automatisk afrimnings- og kølefunktion. Med indbygget printkort og nem håndtering af vandtilslutning med skruebeslag (38 og 50 mm).

Varmeveksleren er lavet af PVC- og titaniumrør, der kan modstå vedvarende udsættelse for poolvand – med både klor og saltvand, og er udstyret med en GMCC/Toshiba-kompressor. Strømforsyning 220-240V/1 PH/50 Hz. 1 blæser. R32. Certifikater: CB, CE, EMC, RoHS.

Efter opstart betaler du kun for 20% eller mindre af energiforbruget
En varmepumpe er grøn energi, fordi den "trækker" energi ud af luften, som overføres til poolvandet. Den mængde energi, der kræves for at køre varmepumpen, er minimal i forhold til, hvor meget den giver tilbage i form af varme. En traditionel varmepumpe leverer typisk mellem 4 og 7 kW for hver 1 kW, du betaler for. En Inverter Pro varmepumpe kan, afhængigt af model og miljøpåvirkning, nå op til 16 kW for hver kilowatttime, der betales.

Du får ekstra lang badesæson
Man forlænger fyringssæsonen med flere måneder. Så snart den gennemsnitlige lufttemperatur når over varmepumpens minimale driftstemperatur (afhængigt af modellen), kan poolen åbnes for sæsonen. Med en traditionel varmepumpe betyder det i praksis, at man i Sverige kan starte poolsæsonen allerede i midten af maj og forlænge badesæsonen til midten af oktober. Hvis du vælger en varmepumpe med en højere kapacitet, såsom en Inverter Pro, som er udviklet til brug i minusgrader, kan du få en endnu længere sæson.

Fordelen ved inverterteknologi
En traditionel varmepumpe stopper driften, når den ønskede temperatur er nået, og starter igen, når temperaturen falder 1-2 grader. En invertervarmepumpe har derimod en dynamisk kompressor, der kontinuerligt regulerer temperaturen. Det betyder, at energitabet ved start/stop elimineres. Afhængigt af model og miljøpåvirkning kan vores invertervarmepumper levere op til 16 gange mere energi, end de forbruger (COP = 16), mens en konventionel varmepumpe normalt leverer ca. 5 gange mere energi, end den bruger (COP = 5).
  • Maksimal poolvolumen m³: 70
  • Anbefalet poolvolumen m3: 18-66
  • Type kompressor: OmformerStrømforsyning V/pH/Hz: 220~240V/1 pH/50 Hz
  • Nominel strøm A: 10.0
  • Nominel sikring A: 15
  • Anbefalet vandgennemstrømning under drift: 4000 liter / time
  • Maks. vandtryksfald kPa: 15
  • Varmeveksler: PVC Twist-Titanium rør
  • Vandtilslutningsindløb/udløb mm: 50 mm
  • Ventilatortype/mængde: vandret
  • Ventilatorhastighed RPM: 550-850
  • Ventilator effekt indgang W: 5-75
  • Lyd i en afstand af 1 meter dB(A): 38-48
  • Kølemiddeltype: R32 (gas)
  • Kølemiddel, gram: 800
  • CO2-ækvivalent ton: 0,54
  • Beskyttelse: IPx4Ved luft 28 ° C / vand 28 ° C / fugtighed 80%
  • Kapacitet kW: 13,5-3,2
  • Strømforbrug kW: 2,26-0,2
  • COP: 16-6.2

Specifikationer

EAN 5704841014022

Anmeldelser

Anbefalet