Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Swim & Fun Easy pHVarenr.: 2920077

Swim & Fun
Regulator system
Beskrivelse
Varenr.: 2920077
Regulatorsystem, der automatisk tester og afbalancerer pH-værdien, hvis pH-værdien er for høj. Kompakt automatisk styring med indbygget doseringspumpe. Regulatoren er forbundet til en sonde monteret i cirkulationssystemet.
Prisjakt
PriceRunner
3 095 kr.
Inkl. moms
Kan ikke bestilles i øjeblikket
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 2920077
Regulatorsystem, der automatisk tester og afbalancerer pH-værdien, hvis pH-værdien er for høj. Kompakt automatisk styring med indbygget doseringspumpe. Regulatoren er forbundet til en sonde monteret i cirkulationssystemet.

Produktinformation

Egenskaber

Med Easy pH installeret ved poolen behøver du ikke længere at huske at teste badevandets pH-værdi. Easy pH tester og afbalancerer automatisk pH-værdien, hvis pH-værdien er for høj. Let pH kan sænke pH, men kan ikke øge pH. I de fleste nordiske lande bliver vandet ofte for basisk, og du skal derfor tilsætte syre for at sænke pH-værdien.

Hvad er pH?
PH-værdien er et mål for badevandets surhedsgrad. Det vil altid variere afhængigt af miljøpåvirkningen - for eksempel tilsættes regnvand, og vand går tabt gennem fordampning. I de fleste nordiske lande bliver vandet ofte for basisk, og du skal derfor tilsætte syre for at sænke pH-værdien.

Den ideelle pH-værdi for badevandet i et bassin er mellem 7,0 og 7,4. For at opretholde en sund pH-værdi og undgå de ubehagelige virkninger af for basisk badevand er det vigtigt, at vandet balanceres kontinuerligt. Det arrangerer Easy pH.

Hvordan badevand påvirkes af den forkerte pH-værdi
Hvis pH-værdien ikke justeres kontinuerligt, kan du opleve flere bivirkninger. En af de vigtigste er, at desinfektionseffekten af vandplejeprodukter reduceres markant. Faktisk reduceres effektiviteten med så meget som 75% ved en pH-værdi på 8. Badende vil også opleve, at deres øjne bliver irriterede, vandet lugter mere af klor, og huden bliver øm og tør.

En forkert pH-balance kan også forårsage korrosionsskader på stiger og andet metaludstyr. Vandet kan blive grumset, og kalk kan klæbe til linjer og udstyr.

Nem pH-regulator?
Easy pH er en kompakt automatisk regulator med indbygget doseringspumpe. Regulatoren er forbundet til en sonde monteret i cirkulationssystemet. Sonden måler vandets aktuelle pH-værdi. Easy pH-regulatoren er forbundet med slangen til en beholder med et pH-afbalanceringsmiddel.

Regulatoren sammenligner nu badevandets nuværende pH-værdi med den ideelle pH-værdi. Hvis pH-værdien er for høj, tilføjer regulatoren pH-balancer til vandet, indtil det ideelle pH-niveau er genoprettet.

Vedligeholdelse af Easy pH.
Easy-pH holder automatisk badevandet i perfekt balance. Det eneste du skal gøre er at tilføje flere pH-reguleringsmidler til systemet, når det er opbrugt. En lysalarm på Easy pH fortæller dig, når beholderen er tom.

pH-regulerende midler
Ved sænkning af pH anbefaler vi flydende svovlsyre 32%.
  • Reguleringstype: pH- (standard) eller ph+
  • Vaskemiddelsyre (ph-): Flydende svovlsyre 32 %
  • Reguleringsmiddelbase (ph+): Flydende kalcineret soda
  • Maksimalt bassinvolumen liter/m3: 80.000/80
  • Controller: IP65 vandtæt (stænk vand)
  • Alarm: Ja, ved for høj eller lav pH
  • Visning af pH-værdi: 6 LED
  • Flowhastighed pumpe liter / time: 2.4
  • Indstil punktindstilling: 7,0 til 7,6
  • Kalibrering pH-sensor: i 1 punkt
  • Slange: 5 m
  • Kabinetstørrelse B x H x D (mm): 140 x 230 x 80
  • Vægt komplet maskine i: 2,9 kg

Specifikationer

EAN 5704841018150

Anbefalet