Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Gardenfire Tipi 147Varenr.: 3079653

Gardenfire
Ildsted
Beskrivelse
Varenr.: 3079653
Gardenfire Tipi 147 er en smukt designet pejs, der fungerer lige så godt som en terrassevarmer som en grill. Tipien er nem at fyre op i, og det meste af varmen stråler ud gennem åbningen, præcis hvor du ønsker den.
Prisjakt
PriceRunner
4 830 kr.
Inkl. moms
Kan ikke bestilles i øjeblikket
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 3079653
Gardenfire Tipi 147 er en smukt designet pejs, der fungerer lige så godt som en terrassevarmer som en grill. Tipien er nem at fyre op i, og det meste af varmen stråler ud gennem åbningen, præcis hvor du ønsker den.

Produktinformation

Egenskaber

Gardenfire Tipi 147 er en smukt designet pejs, der fungerer lige så godt som en terrassevarmer som en grill. Tipien er nem at fyre op i, og det meste af varmen stråler ud gennem åbningen, præcis hvor du ønsker den. Pejsen er lavet af cortenstål, hvilket betyder, at den er vedligeholdelsesfri og kan stå ude hele året rundt.

Pejs og terrassevarmer
Tipis form og egenskaber gør den meget nem at placere i de fleste miljøer. De, der køber den som terrassevarmer, placerer den på terrassen, terrassen eller udenfor ved pergolaen, men Tipi er også fremragende som indbydende indgangsbrand i private hjem, restauranter eller hoteller. Et godt tip er at flytte Tipin til indgangen i vintermånederne og byde gæster velkommen med en varm ild. Et kilo tørt birketræ giver 4,3 kW varmeydelse, og du kan nemt justere varmen efter den mængde træ, du lægger i.

Tipi som grill
Med en grillindsats forvandles Tipi til en praktisk grill. Grillristen kan placeres i tre forskellige højder for nem varmetilpasning under tilberedning. Vælg mellem grillning med træ eller trækul. Grillen er lavet af stål, som derefter fornikles og forkromes for bedste holdbarhed og for at forhindre madrester i at klæbe. Når grillen ikke er i brug, kan den placeres under ildskålen.

Tipis beliggenhed
Hvis Tipi skal placeres på træ eller græs, anbefaler vi, at den placeres på brændkammerniveau, det vil sige en tavle af brandsikkert materiale. Pejsegulvet/gulvpladen skal dække under Tipi'en og lidt foran. Udover at gøre opvarmningen endnu mere sikker, bliver Tipin endnu smukkere, hvis den står på en metalplade, skiferplade eller lignende. Der er ingen faste dimensioner for placering i nærheden af brændbare genstande fremad, bagud eller til siderne. Føl med hånden på væggen, busken eller andre brændbare elementer i nærheden af Tipin, når du tænder bål, hvis du er usikker. Tipien spreder meget lidt varme bagud og til siderne, hvilket gør den meget nem at placere.

Maksimal forbrænding resulterer i minimal røg
Når du tænder bål i Tipi, bliver du glædeligt overrasket over, hvor nemt det er at tænde bålet, og hvor godt det brænder i det. Væggene bliver en effektiv beskyttelse mod vinden, og det ekstra luftindtag i den fjerneste ende af brandpladens vinkel betyder, at ilden modtager meget ilt, hvilket er en forudsætning for god forbrænding. Effekten af dette er en vidunderlig knitrende ild og varme røggasser, der bevæger sig lige op gennem skorstenen.

Tørt harpiksfrit træ – for de bedste resultater
En forudsætning for, at det brænder godt med minimal røgudvikling, er, at træet er tørt. Hvis du har dit brænde opbevaret udendørs, er det en god vane altid at have en pose indendørs en uge før det skal bruges.
For det sikreste og mest behagelige ophold ved bålet anbefaler vi harpiksfrit brænde, f.eks. birk. Så vil du ikke have ridsen fra ilden.

Cortenstål – holdbart og varmereflekterende
Cortenstål er en legering specielt udviklet til varme og ætsende miljøer. Cortenstål kaldes også rustfrit stål. Det betyder, at stålet ruster så langsomt, at den rust, der dannes, bliver en beskyttende overflade, der forhindrer rusten i at trænge ind i materialet. Over tid dannes en glat, fin oxidbelægning på overfladen, der ikke udvikler sig til skadelig korrosion på grund af overfladens holdbarhed. Det faktum, at denne overflade også giver patina og derfor værdsættes ud fra et rent udseendeperspektiv, er naturligvis ekstra vellykket.
Corten er meget hård, så i modsætning til støbejern absorberer metallet for eksempel ikke varme, men ønsker at reflektere det. Materialets varmereflekterende egenskaber gør det muligt at placere pejsen relativt tæt på hegn, buske og træer, da varmestrålingen bagud og til siderne er lille.

Tipi leveres usamlet, men skruer og værktøj er i pakken, og du kan nemt samle den på cirka 10 minutter.
Tekniske data 
Designer Artlinco
Dimensioner (BxDxH)677x700x1470 mm
Ildpladens afstand til jorden215 mm
Materiale Cortenplade, 3 mm
Andet5 års garanti mod fabrikationsfejl
Vægt50 kg

Specifikationer

Serie Gardenfire Tipi

EAN 5700002214300

Anmeldelser

Anbefalet