Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Gardena AquaBloomVarenr.: 2970419

Gardena
Ferievander
Beskrivelse
Varenr.: 2970419
Ferievanding til altaner og terrasser. Din altan og terrasseplanter er i gode hænder. Systemet er fuldstændig soldrevet, tapless og trådløst og behøver derfor ikke en vandhane eller adgang til elektricitet. Et komplet vandingssystem bestående af tre enheder i en.
Prisjakt
PriceRunner
1 005 kr.
Tidligere laveste pris sidste 30 dage
904 kr. -10%

Kampagnepris på et begrænset antal

Inkl. moms
Mere end 10 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 2970419
Ferievanding til altaner og terrasser. Din altan og terrasseplanter er i gode hænder. Systemet er fuldstændig soldrevet, tapless og trådløst og behøver derfor ikke en vandhane eller adgang til elektricitet. Et komplet vandingssystem bestående af tre enheder i en.

Produktinformation

Egenskaber

GARDENA AquaBloom er ferievanding til altaner og terrasser. Med GARDENA AquaBloom er dine altan- og terrasseplanter i gode hænder – hele sæsonen, og uden at du behøver at være der. Vandingssystemet behøver ikke en vandhane eller adgang til elektricitet i haven eller på terrassen. Det er helt soldrevet, tapless og trådløst. Du behøver kun en ekstra vandspand, så er alt klar. AquaBloom er et komplet vandingssystem bestående af tre enheder i én. Systemet omfatter en pumpe til pumpning af vand, en styreenhed til angivelse af vandingstider og et solcellepanel, der leverer strøm til de medfølgende genopladelige batterier. Ved hjælp af de 14 forudindstillede vandingsprogrammer kan du styre vandingen af op til 20 planter ved hjælp af trykudlignende drypfordelere. Hver dråbefordeler rummer op til 300 ml. Glem ikke at drage fordel af den bekvemme og fleksible placering af AquaBloom. Vælg en solrig placering til controlleren. Hæng det på en gryde, læg det på et bord eller læg det op på en væg. AquaBloom er nem at installere og kræver ingen værktøj!

Undgå tidskrævende vanding og nyd en altan eller terrasse fyldt med smukke, velholdte planter og blomster i hele udendørssæsonen – uanset hvor længe du er væk.
  • Alt hvad du behøver for at køre AquaBloom er solskin. Så snart solen skinner, oplades solpanelet.
  • 3-i-1-hovedenheden består af en pumpe, der leverer vand, en styreenhed, der specificerer vandingsplanen, og et solpanel, der oplader de medfølgende genopladelige batterier.
  • D Denne pakke indeholder alt hvad du behøver og er nem at installere. Selv de genopladelige batterier er inkluderet.
  • AquaBloom kan passe op til 20 planter. Du kan angive, hvor ofte og hvor længe du vil vande, ved at vælge et af de 14 forudindstillede vandingsprogrammer.
  • AquaBloom er meget fleksibel og kan tilpasses altanen eller terrassen. Du kan placere hovedenheden på ethvert solrigt sted på terrassen, enten stående på et bord, i en blomsterpotte eller fastgjort til væggen.
  • Mikrodrypkomponenter af høj kvalitet sikrer jævn vandfordeling gennem trykudlignende dråbespredere.
  • Enheden til AquaBloom har en fleksibel placering og kan tilpasses efter behov.

Specifikationer

EAN 4078500049481

Anmeldelser

Anbefalet