Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Gardena ClassicVarenr.: 2970437

Gardena
Vægslangetromle
Beskrivelse
Varenr.: 2970437
Vægslangerulle til små og mellemstore haver. Til sikker opbevaring af slangen på væggen. Kan også tages af og bruges udenfor i haven. Med ergonomisk håndtag, der gør den nem at bære rundt på. Leveres komplet med en 20 meter lang 13 mm (1/2") slange, dyse og fittings.
Prisjakt
PriceRunner
639 kr.
Inkl. moms
7 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 2970437
Vægslangerulle til små og mellemstore haver. Til sikker opbevaring af slangen på væggen. Kan også tages af og bruges udenfor i haven. Med ergonomisk håndtag, der gør den nem at bære rundt på. Leveres komplet med en 20 meter lang 13 mm (1/2") slange, dyse og fittings.

Produktinformation

Egenskaber

GARDENA Classic er en slangerulle, der giver dig den støtte, du har brug for. Rullen bruges til sikker opbevaring af slangen på væggen, men kan også fjernes og bruges ude i haven. Det ergonomiske håndtag gør den nem at bære rundt på. GARDENA Classic vægmonteret slangerulle 50 leveres komplet med en 20 meter lang 13 mm (1/2") slange, en GARDENA Classic dyse og alle nødvendige originale GARDENA-systemarmaturer. Specielt designet til små og mellemstore haver. Krumtappen har frihjulsmekanisme og er let at manøvrere. Slangevind kan også foldes sammen for pladsbesparende opbevaring.

Samlingen er meget enkel. Slangebeslaget er vinklet, og slangen snører ikke, hvilket sikrer fuld vandgennemstrømning. En drejestift forhindrer slangen i at vride sig, når du vikler den op eller af. Den indbyggede faldbeskyttelse sikrer, at der ikke strømmer noget ud af slangen under transport og efter brug. Du undgår vandpytter fra det resterende vand, og intet vand går til spilde. Loftets sider har en trekantet form og et lavt tyngdepunkt. Det betyder, at slangerullen er meget stabil og ikke risikerer at vælte.
  • Da slangerullen har alle de nødvendige beslag, kan du begynde at bruge den umiddelbart efter montering på væggen
  • Når vandet er slukket, kan du tilslutte slangerne til den indbyggede drypbeskyttelse
  • Da slangebeslaget er vinklet på slangevognen - kan slangen ikke vride sig selv, og vandet strømmer altid frit
  • Kan bruges til opbevaring af slangen på væggen og desuden til mobil brug i haven
  • Tages let ud af holderen, og du kan bruge det ergonomisk designede håndtag, når du bærer det med dig
  • Trekantformen betyder, at vinden er meget stabil og ikke vælter

Leveringsomfang

  • 1 stk vægholder
  • 1 stk drejestift
  • skruer
  • Original Gardena System fittings
  • Installationsvejledning

Specifikationer

EAN 4078500800907

Garanti

Læs om garantien fra GARDENA GARDENA tilbyder en særlig garanti på nogle af sine produkter. Læs mere om, hvad der gælder for netop dit produkt på GARDENAs hjemmeside. Bemærk, at garantier kan variere fra produkt til produkt og er afhængigt af, om du er en virksomhed eller privatperson.

Anmeldelser

Anbefalet