Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

AL-KO PW 1850Varenr.: 3096767

AL-KO
Højtryksrenser
med batteri og oplader
Beskrivelse
Varenr.: 3096767
Fleksibel højtryksrenser, der giver dig mulighed for at vaske din bil, mountainbike, båd eller campingvogn uden at have adgang til el og vand. Fungerer også godt for haveentusiasten, der ønsker at kunne vande deres planter med en tæt vandtåge på steder, hvor haveslangen ikke når.
Prisjakt
PriceRunner
1 396 kr.
Inkl. moms
3 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 3096767
Fleksibel højtryksrenser, der giver dig mulighed for at vaske din bil, mountainbike, båd eller campingvogn uden at have adgang til el og vand. Fungerer også godt for haveentusiasten, der ønsker at kunne vande deres planter med en tæt vandtåge på steder, hvor haveslangen ikke når.

Produktinformation

Egenskaber

Fleksibel højtryksrenser, der giver dig mulighed for at vaske din bil, mountainbike, båd eller campingvogn uden at have adgang til el og vand. Fungerer også godt for haveentusiasten, der ønsker at kunne vande deres planter med en tæt vandtåge på steder, hvor haveslangen ikke når. Perfekt værktøj til sommerhus, campingplads og båd.

Den medfølgende 6 meter lange sænkes ned i enhver kilde til rent vand (f.eks. spand, regnvandstønde eller sø), og du kan begynde at vaske. Den smarte dyse har 5 forskellige stråletyper, der giver dig mulighed for at ændre hårdheden og spredningen af vandstrålen. PW 1850 har også en ECO-tilstand, der giver dig mulighed for at reducere vandforbruget og kan vaske længere.

AL-KOs 18V-serie tilbyder en række tilbehør til forskellige formål, brug det samme batteri og oplader til hele serien.

AL-KO PW 1850 leveres inklusive 2,5 Ah batteri og oplader. Med den 6 m lange indsugningsslange kan du også suge dit vand ind fra fjernere vandkilder. 5-i-1 vanddyserne giver fem strålebredder samt en vandingsfunktion.

En omskiftelig beholder til rengøringsmidler er inkluderet i leveringsomfanget. AL-KO 18 V BOSCH HOME AND GARDEN-KOMPATIBLE lithium-ion-batterier giver dig adgang til forskellige køre- og opladningstider, da du kan vælge mellem fire forskellige forstærkere. Du kan vælge mellem batterier på 2,5 / 4 / 5 og 6 Ah. Når batteriet er tomt, genoplades det på mellem 60 og 130 minutter (afhængigt af batterikapaciteten er opladningstiden mellem 60 og 130 minutter). For endnu hurtigere opladning er der FC100 Li hurtigoplader.

Litio-ion-batteriet har en meget lang levetid, er vedligeholdelsesfrit, har ingen selvafladning eller hukommelseseffekt og er let og praktisk at oplade. Batteri (2,5 Ah) og oplader inkluderet i leveringsomfanget.
  • 18 V lithium-ion batteri. Batteri og oplader inkluderet i leveringsomfanget
  • Fjerner snavs uden strøm. eller vandforbindelse
  • Mange anvendelser til rengøring og vanding af planter
  • Med indsugningsslange til brug med enhver vandkilde: Vandspand, dam, regntønde, vandhane eller vandtank
  • Med ECO-funktion for længere køretider
  • inkl. 5-i-1 vanddyser til mange anvendelser
  • Batteriet er beskyttet med et silikonedæksel for din sikkerhed

Leveringsomfang

  • Leveres inkl. 1x 18V 2,5Ah batteri og oplader
Tekniske data 
Fremdrift type Batteri
Maks. tryk (bar)22
Batteri Serie AL-KO 18V Bosch Home &
Garden-kompatibel 
Mærke AL-KO
Kategori Trøste

Specifikationer

Transportabel Ja

Varmt vand Nej

Batteri medfølger Ja

Med slangetromle Ja

Stationær Nej

Tryk, max. 22 bar

EAN 4003718063004

Anmeldelser

Anbefalet