Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

AlcoSense Breathalyser UltraVarenr.: 3129999

AlcoSense
Alkometer
Beskrivelse
Varenr.: 3129999
AlcoSense breathalyzer Ultra leverer op til to gange mere nøjagtighed sammenlignet med åndedrætsværn i samme prisklasse, hvilket er på niveau med politiudstyr. AlcoSense Ultra bruger et prøvetagningssystem i professionel kvalitet for at sikre, at kun dyb lungeluft (den mest nøjagtige del af åndedrættet) måles af sensoren.
Prisjakt
PriceRunner
2 195 kr.
Inkl. moms

Forventet leveringstid 9-14 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 3129999
AlcoSense breathalyzer Ultra leverer op til to gange mere nøjagtighed sammenlignet med åndedrætsværn i samme prisklasse, hvilket er på niveau med politiudstyr. AlcoSense Ultra bruger et prøvetagningssystem i professionel kvalitet for at sikre, at kun dyb lungeluft (den mest nøjagtige del af åndedrættet) måles af sensoren.

Produktinformation

Egenskaber

AlcoSense breathalyzer Ultra leverer op til to gange mere nøjagtighed sammenlignet med åndedrætsværn i samme prisklasse, hvilket er på niveau med politiudstyr. AlcoSense Ultra bruger et prøvetagningssystem i professionel kvalitet for at sikre, at kun dyb lungeluft (den mest nøjagtige del af åndedrættet) måles af sensoren. Den bruger sensorer af professionel kvalitet til at måle lufttryk, strømningshastighed og åndedrætsvolumen og foretager en aflæsning, når 1 liter luft er udåndet, hvilket sikrer, at den mest nøjagtige prøve altid analyseres. For yderligere at forbedre nøjagtigheden finjusteres aflæsningerne i henhold til temperaturen. Disse sensorer gør det også muligt for Ultra at gøre brug af BlowCoach.

Foretag altid en perfekt måling
De fleste problemer, når man foretager en blodalkoholmåling med en åndedrætsværn, skyldes, at brugeren enten blæser for hårdt, for blødt eller ikke længe nok, og med nogle produkter kan dette medføre forkerte resultater. BlowCoach ™ er en patentanmeldt teknologi fra AlcoSense, der gør det nemt at udføre en perfekt test hver gang! Ultra viser dig meddelelser på skærmen i realtid om, hvordan du blæser. Alt du skal gøre er at holde toptrykindikatoren midt på måleren og fortsætte med at blæse, indtil indikatoren for lavere lydstyrke er fuld.

Hver åndedrætsværn har en nøjagtighedstolerance på +/- X.XX for aflæsningen - jo mindre tallet er, desto mere nøjagtigt er åndedrætsværnet. AlcoSense Ultra har en smart software at undgå - det vil sige, i stedet for at have en tolerance på +/- 0,10 ‰ BAC, har AlcoSense Ultra en tolerance på +0,07 ‰ BAC, -0,00 ‰ BAC. Det betyder, at Ulta altid læser resultatet som lidt højere, end lavere, for at være på den sikre side – resultatet er mere end tre gange så præcist som den prisvindende AlcoSense Elite.

Mål overalt i verden
Med et enkelt klik fungerer AlcoSense Ultra med enhver grænse, hvor som helst i verden! Du skal blot vælge det land eller område, du vil køre i, i menuen og bruge AlcoSense's patentanmeldte teknologi, der overholder lokal lovgivning. Alkometeret bruger grænsen og måleenheden, hvor du er, og bruger blodkonvertering til at muliggøre nøjagtige aflæsninger af enten blodalkoholmåling eller udånding. Hvis en grænse ændres, kan din enhed opdateres via en softwaredownload fra vores supportside. Perfekt til dem, der pendler ved grænsen, og endda til rejser mellem kontinenter.

Brugervenlig åndedrætsværn
AlcoSense Ultra har en 1,8" (48 mm) TFT-skærm i fuld farve, der giver klare og detaljerede aflæsninger af dit alkoholniveau. Du kan vælge aflæsning af udånding eller blod (mg / L eller μg / 100 ml) eller blod (% BAC eller ‰ BAC). Hvis du er tæt på eller over din valgte grænse, advarer Ultra dig om ikke at køre.

AlcoSense Ultra beregner endda, hvor lang tid det kan tage, før du er ædru og viser det samtidig med resultatet af din måling, se billedet ovenfor og nedenfor. Vil du have en påmindelse om, hvornår du skal testes igen senere? Intet problem, bare tryk på alarmikonet, og Ultra giver dig besked, når det er tid til en ny test igen senere.

Kalibreringsperioder, afvigelser og beskyttelsesmåde
Alle åndedrætsværn kræver rekalibrering efter en brugsperiode. AlcoSense Ultra har en brancheførende kalibreringsperiode på 12 måneder fra første gang, du bruger den. For at forbedre pålideligheden og brugervenligheden minder AlcoSense Ultra dig om at kalibrere igen efter 11 måneders brug.

Hvis der anvendes et alkometer under forhold, der afviger fra målerens normale driftstemperatur, kan du modtage forkerte aflæsninger. Temperaturen kan påvirke kvaliteten af reaktionen inde i sensoren. Af hensyn til din sikkerhed og beskyttelse advarer AlcoSense Ultra dig, hvis enheden bruges i temperaturer, der afviger fra 5 °C ~ 40 °C. Det betyder, at Ultra i modsætning til konkurrerende mærker aldrig vil lade dig udføre en test, hvis der er risiko for at få et forkert resultat.

I modsætning til konkurrerende mærker beskytter AlcoSense Ultra dig også mod unøjagtigheder forårsaget af "sensormætning". Sensormætning kan påvirke alle alkometer, herunder politiets alkometer, og opstår, når ekstremt høje alkoholniveauer blæses direkte ind i sensoren. Normalt sker dette, når en åndedrætstest udføres kort efter at have drukket alkohol, når der stadig er alkohol i munden. Sensoren bliver overbelastet, såkaldt "mætning" opstår. Aflæsninger foretaget efter dette kan være upålidelige, indtil sensoren nulstilles. Af hensyn til din sikkerhed vil AlcoSense Ultra derefter gå i en beskyttelsestilstand, der gør det muligt for sensoren at komme sig, før yderligere test er tilladt, for at sikre, at potentielt forkerte aflæsninger ikke forekommer.
  • På niveau med politiudstyr
  • Avanceret prøveudtagningssystem med temperaturkompensation
  • Eliminerer forkerte aflæsninger med for lavt resultat
  • Timer, der beregner, hvornår du bliver ædru og tid til at teste igen
  • Blow Coach gør det nemt at blæse korrekt ved måling af alkoholindhold i blodet
  • Den første alkometer i verden, der bruger den samme professionelle 200 mm² brændselscellealkoholsensor, der findes i flere britiske, amerikanske og europæiske politibetjente

Leveringsomfang

  • 3 AAA-batterier
  • 100 professionelle dyser
  • Micro USB-kabel
  • Manual
Tekniske data 
Dimensioner107x55x29 mm
Vægt, med batterier152 g
TFT-farvedisplay48 mm
CertificeringISO13485
Nøjagtighed+0,07‰BAC, -0,00‰BAC
SensortypeBrændsel
Sensorstørrelse200 mm²
Måleenheder%BAC (Blood Alc), mg/L (Breath Alc), μg/100mL (Breath Alc), ‰BAC (Blood Alc)
Maks. læsning4,0
Test hukommelse Op til 128 tests

Specifikationer

EAN 5060318910168

Anbefalet