Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Bosch Expert T141HM Fiber PlasterVarenr.: 3102259

Bosch
Stiksavklinger
3-pak
Beskrivelse
Varenr.: 3102259
Stiksavklinger med lang levetid til savning i slibende byggematerialer. Stor. konstant tanddeling for at håndtere tyk. Hårde materialer.
Prisjakt
PriceRunner
294 kr.
Inkl. moms
Fås i forskellige varianter
100 mm
5 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 3102259
Stiksavklinger med lang levetid til savning i slibende byggematerialer. Stor. konstant tanddeling for at håndtere tyk. Hårde materialer.

Produktinformation

Egenskaber

Stiksavklinger med lang levetid til savning i slibende byggematerialer. Stor. konstant tanddeling for at håndtere tyk. Hårde materialer. Passer til alle stiksave med T-aksel.

Hårde materialer kræver en robust stiksavklinge – men den skal også give fine snit. Slidte knive får ikke jobbet gjort. så lang levetid og kvalitet går hånd i hånd med EXPERT 'Fiber Plastics'. Hårdmetaltænder så de hårdeste slibende materialer såsom fibercementplader. gipsplader og glasfiberforstærket plast. Og de bliver bare ved – for maksimal produktivitet.

Bosch EXPERT 'Fiber Plastic' stiksavklingen er designet til at lave flere snit i de mest slibende materialer. Det er den bedste løsning for håndværkere, der skal tackle et hårdt job som gipsvægsinstallation, og klingen fås i to længder: T141HM for maksimal kontrol og den længere T341HM for bedre rækkevidde.
Tekniske data 
Materiale Carbide
Dental Design kantonneret
Samlet længde100 mmTænding
Tanddeling (TPI)6
Ansøgning Glasfiberforstærket plast (5-20 mm). Gipsplader. fibercementplader (5-50 mm)
Anbefalet min. materialetykkelse5 mm
Anbefalet maks. Materialetykkelse20 mm

Specifikationer

Serie Bosch EXPERT

EAN 4059952537870

Anmeldelser

Anbefalet