Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Bosch LR 45Varenr.: 3070147

Bosch
Modtager
IP66, 300 m
Beskrivelse
Varenr.: 3070147
Nem lokalisering af grønne og røde laserstråler med en rækkevidde på op til 300 m. Produktets store modtagelsesområde og dobbelte display med baggrundsbelysning og offset-funktion i mm sikrer problemfri laserdetektering.
Prisjakt
PriceRunner
1 765 kr.
Inkl. moms
2 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 3070147
Nem lokalisering af grønne og røde laserstråler med en rækkevidde på op til 300 m. Produktets store modtagelsesområde og dobbelte display med baggrundsbelysning og offset-funktion i mm sikrer problemfri laserdetektering.

Produktinformation

Egenskaber

Bosch LR 45 Professional muliggør nem lokalisering af grønne og røde laserstråler med en rækkevidde på op til 300 m. Produktets store modtagelsesområde og dobbelte display med baggrundsbelysning og offset-funktion i mm sikrer problemfri laserdetektering. Lasermodtageren er altid klar til arbejde på krævende arbejdspladser: ergonomisk soft grip og beskyttelse mod støv- og stænkvand i klasse IP 66 giver holdbarhed under barske forhold. Med 6 forskellige følsomhedsindstillinger og 3 lydstyrkeindstillinger (inkl. lydløs) får du fleksibiliteten til nem tilpasning til enhver arbejdsplads.

Velegnet til brug både indendørs og udendørs. Bosch LR 45 Professional er den perfekte ledsager til opgaver som udgravning, landskabspleje, facadearbejde, betonstøbning, VVS-installationer og meget mere. Bosch LR 45 Professional har et stort arbejdsområde på op til 300 m. Det integrerede vaterpas forenkler alle nivelleringsjob yderligere.
  • Hurtig og nem laserdetektion
  • Stort modtagelsesområde
  • Dobbelt LCD-skærm med baggrundsbelysning
  • Med offset-funktion i mm
  • Robust design takket være ergonomisk soft grip og IP66-beskyttelse
  • Justerbare følsomheds- og lydstyrkeindstillinger sikrer fleksibilitet på enhver arbejdsplads
Tekniske data 
Rækkevidde300 m
Strømforsyning2 stk. 1,5 V-LR6 (AA)
Beskyttelsesklasse IP66
Værktøjets dimensioner (bredde)80 mm
Værktøjets dimensioner (længde)158 mm
Værktøjets dimensioner (højde)34 mm
Målenøjagtighed (fin/grov)±0,5 mm/± 10 mm
Passer GRL 300 HV, GRL 300 HVG, GRL 400 H Professional
Type modtager Roterende lasere

Specifikationer

EAN 3165140869126

Garanti

Forlæng din garanti til 3 år med Bosch PRO360 Gratis forlængelse af dit Bosch Professional elværktøj fra 1 til 3 år. Hurtigt og helt gratis via serviceportalen PRO360. Du skal kun tilmelde dig én gang, hvorefter du løbende vil modtage aktuelle og kommende tilbud. Med den digitale værktøjsliste får du et perfekt overblik over dine værktøjer og deres garantier. Derudover får du adgang til endnu flere services, der gør dig endnu mere effektiv. Læs mere om Bosch udvidede garanti og registrer dit produkt her.

Anmeldelser

Anbefalet