Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Fiskars TrueTension 1062931Varenr.: 3121635

Fiskars
Nedstryger
300 mm, 24 TPI
Beskrivelse
Varenr.: 3121635
Fiskars TrueTension 1062931 er en båndsav, der leverer professionel ydeevne i hvert skær. Med en mekanisme, der fortæller dig med et klik, at klingen er korrekt spændt, hver gang båndsaven skal bruges.
Prisjakt
PriceRunner
299 kr.
Inkl. moms
3 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 3121635
Fiskars TrueTension 1062931 er en båndsav, der leverer professionel ydeevne i hvert skær. Med en mekanisme, der fortæller dig med et klik, at klingen er korrekt spændt, hver gang båndsaven skal bruges.

Produktinformation

Egenskaber

Fiskars TrueTension 1062931 er en båndsav, der leverer professionel ydeevne i hvert skær. Med en mekanisme, der fortæller dig med et klik, at klingen er korrekt spændt, hver gang båndsaven skal bruges. Båndsaven har ingen løse dele – den ekstra klinge opbevares inde i værktøjet for hurtigere og nemmere udskiftning. Den ekstra klinge kan også låses i savposition på spidsen af håndtaget for adgang i trange rum. Håndtaget er konstrueret i metal for at holde længe. Saven er ergonomisk designet med et stort håndtag til brug med eller uden handsker. En innovativ overfladestruktur med SoftGrip fjerner fugt, giver bedre greb og forhindrer gnidning.

Et ekstra greb i spidsen af saven giver dig mulighed for at bruge begge hænder til mere kraft, kontrol og præcision. Båndsaven er udstyret med et holdbart og holdbart blad i bimetal til hurtige, rene snit i metal, plast/PVC, ledninger, kobberrør, bolte og søm. En vinkelguide til 45 og 90 grader letter både regelmæssig og vinklet savning.

Et holdbart bimetalblad (24 tpi) er inkluderet. Hacksaven har ingen løse dele, det ekstra blad opbevares inde i værktøjet for hurtigere og lettere udskiftning. Den ekstra klinge kan også låses i savposition på spidsen af håndtaget for adgang i trange rum.
  • Har en intuitiv mekanisme, der klikker, når bladet er optimalt stramt
  • Med TrueTension slipper du for al frustrationen ved at stramme bladet helt rigtigt
  • Båndsaven giver hurtige og rene snit i metal, plast / PVC, ledninger, kobberrør, bolte, søm osv.
  • Et andet greb i spidsen af saven
  • D et ekstra stort håndtag er velegnet til brug både med og uden handsker
  • Metalhåndtaget er designet til at modstå hård brug
Tekniske data 
Længde300 mm
Tpi24

Specifikationer

EAN 6411501201140

Anmeldelser

Anbefalet