Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Greenworks G24SHTVarenr.: 3131857

Greenworks
Snor trimmer
2-i-1, uden batteri og oplader
Beskrivelse
Varenr.: 3131857
Greenworks G24SHT er en alsidig og let 24V havetrimmer med forskellige sværd til græs- og busktrimning. Værktøjet drives af et avanceret 24V lithium-ion-batteri, der giver høj ydeevne og lange driftstider på trods af sin kompakte størrelse.
Prisjakt
PriceRunner
551 kr.
Tidligere laveste pris sidste 30 dage
495 kr. -10%
Inkl. moms

Forventet leveringstid 11-18 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 3131857
Greenworks G24SHT er en alsidig og let 24V havetrimmer med forskellige sværd til græs- og busktrimning. Værktøjet drives af et avanceret 24V lithium-ion-batteri, der giver høj ydeevne og lange driftstider på trods af sin kompakte størrelse.

Produktinformation

Egenskaber

Greenworks G24SHT er en alsidig og let 24V havetrimmer med forskellige sværd til græs- og busktrimning. Værktøjet drives af et avanceret 24V lithium-ion-batteri, der giver høj ydeevne og lange driftstider på trods af sin kompakte størrelse. Uden brændstof eller elektriske kabler er det praktisk at håndtere. Du skal blot indsætte batteriet og begynde at skære.

Dette haveværktøj er ideelt til trimning af formskårne træer og buske eller til trimning omkring dæk og blomsterplantager. Med den hurtige frakobling er det nemt at skifte bjælker, og med en enestående driftstid på op til 150 minutter (4Ah batteri) kan G24SHT klare næsten ethvert job på en enkelt opladning.

2-i-1 kanttrimmer/bøsningstrimmer
Busksaksen har et 20 cm langt sværd med stempelknive, perfekt til trimning af formskårne træer og buske. Skift til græssaksen med 12 cm klippebredde til kanttrimning omkring blomsterbed og dæk.

Dobbeltvirkende knive
G24SHT har dobbeltvirkende knive for de bedste trimningsresultater. Busksaksen har også en beskyttelse af knivspidserne, hvilket er praktisk for at undgå at beskadige knivene, når du arbejder i nærheden af vægge og hegn.

En del af 24V-familien
Greenworks G24SHT er praktisk at håndtere, da du ikke skal tænke på hverken brændstof eller elektriske kabler. Du skal blot indsætte det avancerede 24V-batteri, og du er klar til at begynde at trimme. Batteriet er en del af Greenworks 24V-familien og kan derfor bruges med en række forskellige værktøjer, lige fra plæneklippere, hækkeklippere, motorsave og endda elværktøj.
  • Let og kompakt
  • 2-i-1-funktion – kanttrimmere og bøsningstrimmer
  • Forlængerhåndtag fås som ekstraudstyr
  • Ingen udstødning
  • Støjsvag drift og lavt vibrationsniveau
  • Intet brændstof og ingen kabler at bekymre sig om
  • Udskifteligt batterisystem – 1 batteri, flere anvendelser
Tekniske data 
Spænding24V
MotorBørstet
Længde (2Ah)Op til 75 min
Længde (4Ah)Op til 150 min
Hækkebladets længde20 cm
Hækkeklipper kapacitet8 mm
Græsstråbredde 120 mm
Åbning af græsstrå8 mm
Anti-jam knive Ja
SPM2400

Specifikationer

Operationstype Batteridrevet

EAN 6952909060705

Anmeldelser

Anbefalet