Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Hultafors HBX-14-11-VVarenr.: 2870342

Hultafors
Finer sav
350 mm
Beskrivelse
Varenr.: 2870342
Finérsav med 11 tænder/tomme og en bladlængde på 350 mm. Saven leveres med en unik og robust klingeskærm for nem montering/demontering med kun én hånd.
Prisjakt
PriceRunner
288 kr.
Inkl. moms
3 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 2870342
Finérsav med 11 tænder/tomme og en bladlængde på 350 mm. Saven leveres med en unik og robust klingeskærm for nem montering/demontering med kun én hånd.

Produktinformation

Egenskaber

Hultafors HBX-14-11-V er en finsav til præcisionsarbejde og gulvbelægning. Saven har en 1 mm tyk klinge i C75 stål for ekstra stabilitet, præcision og lav vibration, hvilket hjælper med at skabe lige snit. Savklingen er designet med et radialt og tandskåret snit for at muliggøre indfangning af snit i midten af et bræt/bræt. Klingen er malet med en miljøvenlig voksbaseret pulverlakering, der giver lav friktion, lave vibrationer og god rustbeskyttelse.

Hultafors' unikke 3-fasede slibning giver præcis og effektiv fældning i flere forskellige materialer, og resultatet er finsnit uden skår. Tænderne på savklingen er tandspidshærdede for at give lang levetid og fine skæreflader og er derfor ideelle til præcisionsarbejde. Håndtaget er ergonomisk designet i slidstærkt ABS, betrukket med gummi for perfekt greb med kraft og præcision.

Saven leveres med en unik og robust klingeskærm for nem montering/demontering med kun én hånd. Klingeskærmen beskytter ikke kun savens tænder under opbevaring og transport, men også tøj og omgivelser. Klingen er aftagelig og dermed nem at genbruge, og håndtaget kan genbruges med eksisterende HBX reserveklinger (BX).
  • Ergonomisk, gummieret og udskifteligt håndtag
  • 1 mm tykt blad i C75 stål
  • Unik 3-faset tandslibning
  • Robust klingebeskyttelse
  • Miljøvenlig voksbaseret pulverlakering

Leveringsomfang

  • 1 stk. Robust klingebeskyttelse (for nem installation/demontering med kun én hånd)

Specifikationer

Knivlængde 350 mm

EAN 7317845907313

Anmeldelser

Anbefalet