Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Kärcher Professional HDS 1000 DVarenr.: 2440400

Kärcher
Hedvandsrenser
Beskrivelse
Varenr.: 2440400
Varmtvandsvask med robust 4-takts dieselmotor og elektrisk starter, til brug uanset strømforsyning. En stærk stålrørramme giver korrekt beskyttelse. Kan løftes med kran eller gaffeltruck.
Prisjakt
PriceRunner
107 058 kr.
Tidligere laveste pris sidste 30 dage
101 705 kr. -5%
Inkl. moms

Forventet leveringstid 10-12 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 2440400
Varmtvandsvask med robust 4-takts dieselmotor og elektrisk starter, til brug uanset strømforsyning. En stærk stålrørramme giver korrekt beskyttelse. Kan løftes med kran eller gaffeltruck.

Produktinformation

Egenskaber

Varmtvandsvask med robust 4-takts dieselmotor og elektrisk starter, til brug uanset strømforsyning. En stærk stålrørramme giver korrekt beskyttelse. Kan løftes med kran eller gaffeltruck. Automatisk hastighedsreduktion sænker støjniveauet under arbejdspauser og forlænger levetiden. Messing tophætter, rustfrit stål ventiler, rustfrit stål stempler beklædt med nikkel-krom, bidrager til lang levetid. En overtryksventil, integreret tryk- og vandstrømskontrol og damptilstand gør det muligt at optimere ydeevnen til forskellige opgaver. Brænderen har en opretstående varmespiral og ikke-bankende, konstant tænding med trinløs indstilling mellem 30 °C og 98 °C. Sikkerhedsfunktioner som oliestandsafbryder, sikkerhedsventiler, tørløbsbeskyttelse og brændstofniveausensorer hjælper med at beskytte maskinen. Højtryksrenseren er udstyret med det revolutionerende brugerkoncept EASY! Force flush håndtag, der udnytter rekylen fra højtryksstrålen og reducerer den kraft, der er nødvendig for at holde skyllehåndtaget til nul. Med det patenterede EASY! Låsehurtiglåse gør forbindelsen hurtigere og nemmere - hele 5 gange hurtigere end med almindelige skruekoblinger og uden at miste robusthed og levetid. 15 meter slange.
  • Omdrejningerne reduceres automatisk i standbytilstand, hvilket beskytter motoren og sparer energi
  • Takket være den robuste rørformede stålramme er kranbelastning mulig
  • Elektrisk starter
  • servo kontrol
  • Motor, diesel

Leveringsomfang

  • Spolehåndtag, NEMT! Kraft avanceret
  • Strømdyse

Specifikationer

Effekt 4700 W

Varmt vand Ja

Tryk, max. 200 bar

EAN 4054278169316

Anmeldelser

Anbefalet