Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Kreg PRS2100Varenr.: 1590186

Kreg
Fræsebord
Kort parallel bevilling
Beskrivelse
Varenr.: 1590186
Et avanceret fræsebord, der passer lige så godt som en bærbar arbejdsstation eller et kompakt fræsebord på værkstedet. Med robust bordplade, præcis indlægsplade, funktionsrigt hold og støjsvag fræsning.
Prisjakt
PriceRunner
3 833 kr.
Inkl. moms
Mere end 10 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 1590186
Et avanceret fræsebord, der passer lige så godt som en bærbar arbejdsstation eller et kompakt fræsebord på værkstedet. Med robust bordplade, præcis indlægsplade, funktionsrigt hold og støjsvag fræsning.

Produktinformation

Egenskaber

Kreg PRS2100 er et avanceret fræsebord, der er lige velegnet som en bærbar arbejdsstation eller et kompakt fræsebord på værkstedet.


Robust bordplade
Bordpladen er lavet af en kantbåndet, vibrations- og støjbestandig MDF og har et "Easy-Slide Micro-Dot" cover. Dækslet er konstrueret af et højtrykslaminat, som giver dig mulighed for nemt at skubbe emner over overfladen.


Præcis indlægsplade
Fræsebordet måler 3/8" x 91/4" x 113/4", hvilket understøtter selv de største fræsere. Bordet har Kregs nye "Level-Loc Reducing Rings" Disse ringe er snoet på plads og låst sammen med pladens overflade hver gang. Tre Level-Loc ringe er inkluderet: 1" 13/16" (til brug med Porter-Cable Style Guide Bøsninger) og 21/8". Flere Level-Loc ringstørrelser fås i et sæt med 5 (sælges separat). Pladen har også lasergraverede markeringer på undersiden, der gør den nem at montere uanset fræseren, og den leveres med et sæt Kregs Precision Insert Levelers.


Funktionsrig anholdelse
Det kraftfulde aluminiumsgreb er også blevet redesignet med nye kvartsvingslåse. De giver mulighed for hurtig lukningsjustering og sikker låsning, plus er dimensioneret, så de er nemme at bruge uden at komme i vejen for anholdelse. Anholdelsen har også uafhængige glideflader, der giver øget støtte omkring emnet. Brug af de medfølgende ledstænger gør det muligt at bruge bordet som lodret snedker. Der er også bidebeskytter og støvopsamlingsport.


Lydløs fræsning
Under udviklingen af bordet blev det konstateret, at det meste støj fra fræseborde var forårsaget af vibrationer, der bevægede sig gennem bordets krop, og at meget af denne støj kunne dæmpes ved at bruge det rigtige design og materialer. Ved at kombinere en lydabsorberende MDF bordplade med en robust stålbase og vibrationsdæmpende gummifødder er Kreg PRS2100 utrolig støjsvag.


Bygget til håndværkere på farten
Fræsebordet blev bygget til at holde til flere års tung brug på byggepladsen. Bordet har et stemplet stålfundament, fire slidstærke gummifødder, en kantbåndet bordplade med slagfast Micro-Dot overflade og et utroligt robust hold.


Egenskaber
  • Anodiseret aluminium arrest
  • Robust stålstativ med vibrationsdæmpende gummifødder
  • Kantbåndet forstærket MDF-top (16" x 24")
  • Stødsikkert Easy-Slide Micro-Dot cover
  • Unikke bundplader til nivelleringsnøjagtighed
  • Robust greb med uafhængige glideflader

Tekniske data:  
Level-Loc-diskindsatsdimensioner 3/8" x 91/4" x 113/4"
Samlede målinger 20" x 281/4" x 201/4"
Vægt ca. 11 kg (26 lbs)

Specifikationer

EAN 647096803148

Filer, der kan downloades

Anmeldelser

Anbefalet