Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Makita GA005GZ XGTVarenr.: 2320056

Makita
Vinkelsliber
Ø125 mm, uden batteri og oplader
Beskrivelse
Varenr.: 2320056
Vinkelsliber på 40V med slibeskive på 125 mm og hastighed på 8500/min. Kompakt med børsteløs motor til krævende professionel brug. Maskinen har standard elektronik, overbelastningsbeskyttelse og AFT-teknologi.
Prisjakt
PriceRunner
2 327 kr.
Inkl. moms

Forventet leveringstid 8-10 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 2320056
Vinkelsliber på 40V med slibeskive på 125 mm og hastighed på 8500/min. Kompakt med børsteløs motor til krævende professionel brug. Maskinen har standard elektronik, overbelastningsbeskyttelse og AFT-teknologi.

Produktinformation

Egenskaber

Makita GA005GZ XGT er en 40V vinkelsliber med et slibehjul på 125 mm og en hastighed på 8500/min. Kompakt med børsteløs motor til krævende professionel brug. Maskinen har standard elektronik, overbelastningsbeskyttelse og AFT-teknologi.

NB! Værktøjet leveres i denne konfiguration uden batterier og opladere.

Makita XGT® - Kraftfuldt 40 V-system

XGT er Makitas mest kraftfulde værktøjsserie, der drives af sin egen serie af 40V batterier og opladere. Med disse værktøjer er du klar til dagens og morgendagens job. Mere gennemslagskraft – flere muligheder. Kombinationen af innovativt værktøjsdesign og batterier med højere effekt udgør en solid løsning til de højeste krav inden for byggeri, industri, havearbejde og mange andre områder. XGT-batterierne leverer maksimalt 40 V, dvs. dobbelt så meget som 18-voltsbatterierne i den brancheførende LXT-platform®. Det betyder hidtil uset uafhængighed af stationære energikilder.

XGT-seriens værktøjer og batterier leveres med en indbygget software til digital kommunikation mellem batteriet og værktøjet. Batteriteknologien og motorteknologien i værktøjerne arbejder sammen for optimal ydeevne. XGT-seriens produkter klarer nemt nutidens opgaver, men er også klar til at tilpasse sig morgendagens job.

Robust bygget

XGT leveres også med et hurtigopladningssystem. 4.0 Ah-batteriet er fuldt opladet på 45 minutter. Batterierne har en 4-LED-indikator, der tydeligt viser, hvornår de skal genoplades.

XGT-batterier er specielt designet til høj holdbarhed. De er vandtætte, bygget i tre lag og er konstrueret med stænger, der er beskyttet mod kortslutning. På grund af deres modstandsdygtighed over for vand og støv kan batterierne og værktøjerne bruges under barske forhold.

Batterierne er også udstyret med et kraftigt ydre hus og celleholdere for bedre stødmodstand. De holdbare riller holder batterierne sikkert på plads, når de bruges i de stærke produkter.
  • Børsteløs motor
  • Smalt motorhus giver et godt arbejdsgreb
  • Dobbelte sikkerhedsgreb og elektronisk bremse for sikre arbejdsforhold
  • Overbelastning beskyttelse
  • AFT-teknologi til aktiv registrering af feedback

Leveringsomfang

  • 1 stk. 782423-1 Værktøjsnøgle: 35 mm, 115-150 mm
Tekniske data:  
Spænding 40V
Fart 8500 omdr./min.
Edderkop M14
Hul diameter 22,23 mm
Slibeskive diameter 125 mm
Vægt med standardbatteri 3,4 kg
Dimensioner (LxBxH) 410 x 140 x 168 mm
Lydeffektniveau 92 dB(A)
Lydtrykniveau 81 dB(A)
Tolerance for støjmåling (K-faktor) 3 dB(A)
Vibrationsniveau 6,5 m/sek.
Vibrationstolerance (K-faktor) 1,5 m/sek.²

Specifikationer

Spænding 40 V

Taske medfølger Nej

Batteri medfølger Nej

Operationstype Batteridrevet

EAN 088381894937

Garanti

Forlæng garantien til 3 år Makita tilbyder en udvidet garanti på 3 år. Garantien gælder, når du registrerer dit produkt inden for 4 uger fra købsdatoen. Læs mere om de betingelser, der gælder, og registrer dit produkt her. Bemærk, at garantier kan variere afhængigt af, om du er en virksomhed eller privatperson.

Anmeldelser

Anbefalet