Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Makita HR004GZ01 XGTVarenr.: 2320047

Makita
Borehammer
uden batteri og oplader
Beskrivelse
Varenr.: 2320047
Kombinationshammer på 40V med slaglængde på op til 5000/min og en trækapacitet på 32 mm. Leverer høj ydeevne til professionel brug. Værktøjet er let, og værktøjsbalancen er justeret for lettere håndtering.
Prisjakt
PriceRunner
3 642 kr.
Inkl. moms

Forventet leveringstid 8-12 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 2320047
Kombinationshammer på 40V med slaglængde på op til 5000/min og en trækapacitet på 32 mm. Leverer høj ydeevne til professionel brug. Værktøjet er let, og værktøjsbalancen er justeret for lettere håndtering.

Produktinformation

Egenskaber

Makita HR004GZ01 XGT er en 40V kombihammer med en slaghastighed på op til 5000/min og en trækapacitet på 32 mm. Leverer høj ydeevne til professionel brug. Værktøjet er let, og værktøjsbalancen er justeret for lettere håndtering. Udstyret med AVT (Anti-Vibration Technology), modvægtsmekanisme og antivibrationshåndtag for reduceret vibration.

NB! Kombihammeren leveres i denne konfiguration uden batterier og opladere.

Makita XGT® - Kraftfuldt 40 V-system

XGT er Makitas mest kraftfulde værktøjsserie, der drives af sin egen serie af 40V batterier og opladere. Med disse værktøjer er du klar til dagens og morgendagens job. Mere gennemslagskraft – flere muligheder. Kombinationen af innovativt værktøjsdesign og batterier med højere effekt udgør en solid løsning til de højeste krav inden for byggeri, industri, havearbejde og mange andre områder. XGT-batterierne leverer maksimalt 40 V, dvs. dobbelt så meget som 18-voltsbatterierne i den brancheførende LXT-platform®. Det betyder hidtil uset uafhængighed af stationære energikilder.

XGT-seriens værktøjer og batterier leveres med en indbygget software til digital kommunikation mellem batteriet og værktøjet. Batteriteknologien og motorteknologien i værktøjerne arbejder sammen for optimal ydeevne. XGT-seriens produkter klarer nemt nutidens opgaver, men er også klar til at tilpasse sig morgendagens job.

Robust bygget

XGT leveres også med et hurtigopladningssystem. 4.0 Ah-batteriet er fuldt opladet på 45 minutter. Batterierne har en 4-LED-indikator, der tydeligt viser, hvornår de skal genoplades.

XGT-batterier er specielt designet til høj holdbarhed. De er vandtætte, bygget i tre lag og er konstrueret med stænger, der er beskyttet mod kortslutning. På grund af deres modstandsdygtighed over for vand og støv kan batterierne og værktøjerne bruges under barske forhold.

Batterierne er også udstyret med et kraftigt ydre hus og celleholdere for bedre stødmodstand. De holdbare riller holder batterierne sikkert på plads, når de bruges i de stærke produkter.
  • Takket være borepatronen med et håndtag er det hurtigt og nemt at skifte mellem bor af træ og metal
  • " Dynamisk antivibrationsabsorbersystem", som minimerer vibrationer ved hjælp af modvægt
  • Lavt strømforbrug takket være børsteløs motor
  • 3 funktioner: slagboring, boring og mejsling
Tekniske data:  
Spænding 40V
XGT Ja
Batteribeskyttelsessystem Ja
Fart 0-980 o/min
Slag nummer 0-5000 slag i minuttet
Kapacitet i træ 32 mm
Kapacitet i beton 28 mm
Stål kapacitet 13 mm
Optimal borediameter i beton 10-18 mm
Slagkraft 2.9 J
Kapacitet: bor 54 mm
Vægt med standardbatteri 4,5 kg
Måle 389 x 102 x 232 mm
Lydeffektniveau 104 dB(A)
Lydtrykniveau 93 dB(A)
Tolerance for støjmåling (K-faktor) 3 dB(A)
Boring af vibrationsniveau/slagboring/mejsling 2,5/7,5/6,5 m/sek²

Specifikationer

Spænding 40 V

Borekapacitet i beton 28 mm

Batteri medfølger Nej

Borekapacitet stål 13 mm

Operationstype Batteridrevet

Befæstelsestype SDS-Plus

EAN 088381893114

Garanti

Forlæng garantien til 3 år Makita tilbyder en udvidet garanti på 3 år. Garantien gælder, når du registrerer dit produkt inden for 4 uger fra købsdatoen. Læs mere om de betingelser, der gælder, og registrer dit produkt her. Bemærk, at garantier kan variere afhængigt af, om du er en virksomhed eller privatperson.

Anbefalet