Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Black & Decker MT218K-QWVarenr.: 2840229

Black & Decker
Multiværktøj
uden batteri og oplader
Beskrivelse
Varenr.: 2840229
18 V Multievo™ multiværktøj, der kan konverteres ved hjælp af forskellige applikationshoveder til at udføre mange forskellige opgaver. Dette Multievo™ multiværktøjsstartsæt leveres med et applikationshoved til boreskruetrækkere
Prisjakt
PriceRunner
800 kr.
Tidligere laveste pris sidste 30 dage
720 kr. -10%

Kampagnepris på et begrænset antal

Inkl. moms
2 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 2840229
18 V Multievo™ multiværktøj, der kan konverteres ved hjælp af forskellige applikationshoveder til at udføre mange forskellige opgaver. Dette Multievo™ multiværktøjsstartsæt leveres med et applikationshoved til boreskruetrækkere

Produktinformation

Egenskaber

Black &; Decker MT218K-QW er et 18V Multievo™ multiværktøj, der kan konverteres ved hjælp af forskellige applikationshoveder til at udføre mange forskellige opgaver. Dette Multievo™ multiværktøjsstartsæt leveres med et applikationshoved til boreskruetrækkere, der giver nok kraft til at bore de største huller (25 mm) i træ og metal (10 mm). Yderligere programhoveder sælges separat.

Gå ikke glip af POWERCONNECT™ fra BLACK+DECKER™
POWERCONNECT™ fra BLACK+DECKER™ betyder, at du kan bruge alle 18V-produkter med et enkelt batteri, og du kan nemt skifte fra dit gør-det-selv-produkt til plæneklipning. Takket være POWERCONNECT™ gør BLACK+DECKER™ din hverdag lettere, og når du starter din samling af værktøjer, kan du nemt bygge videre på de maskiner og værktøjer, du har brug for til dit projekt. Hvis du allerede har batteri og oplader, kan du nemt supplere med det ønskede værktøj fra 18V serien uden at skulle købe et nyt batteri – på den måde undgår du unødvendige omkostninger og kan nemt få mere fra hånden i dit hjem.

POWERCONNECT-systemet™ er kompatibelt med alle 18V-produkter fra BLACK+DECKER,™ som omfatter alt fra gør-det-selv-maskiner (boremaskiner, skruetrækkere, slibemaskiner og mange flere), skankestøvsugere og haveredskaber som plæneklippere, græstrimmere og hækkeklippere.
  • Den ultimative 18V boreskruetrækker med den patenterede egenskab, at den kan konverteres til forskellige elværktøjer
  • 10 momentindstillinger til perfekt skruning i en række forskellige materialer med forskellige skruedimensioner
  • Variabel hastighed for den bedste kontrol ved al boring og skruning

Leveringsomfang

  • Dobbeltsidede skruetrækkerbits
  • Taske

Specifikationer

Spænding 18 V

Taske medfølger Ja

Batteri medfølger Nej

Operationstype Batteridrevet

EAN 5035048494967

Garanti

Læs om garantien fra Black & Decker Black & Decker tilbyder en udvidet garanti på sine produkter. Hvis produktet går i stykker på grund af materiale- og/eller fabrikationsfejl eller manglende overensstemmelse med specifikationen, forpligter Black & Decker sig til at erstatte det. Garantien er gældende i 2 år fra købsdatoen og højst to måneder efter fejlen er opdaget. Læs mere om Black & Deckers garantipolitik her. Bemærk, at garantier kan variere afhængigt af, om du er en virksomhed eller privatperson.

Anmeldelser

Anbefalet