Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Flex GSE5RVarenr.: 3060698

Flex
Girafsliber
500 W
Beskrivelse
Varenr.: 3060698
Elektronik, konstant hastighed, blød start og hastighedskontrol med justeringshjul. En meget nem at håndtere, brugervenlig og let maskine.
Prisjakt
PriceRunner
8 740 kr.
Inkl. moms

Forventet leveringstid 7-10 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 3060698
Elektronik, konstant hastighed, blød start og hastighedskontrol med justeringshjul. En meget nem at håndtere, brugervenlig og let maskine.

Produktinformation

Egenskaber

Elektronik, konstant hastighed, blød start og hastighedskontrol med justeringshjul. En meget nem at håndtere, brugervenlig og let maskine. Gør arbejdet mindre anstrengende og ergonomisk korrekt. Drejeligt kantsegment giver dig mulighed for at behandle overgangene mellem væg og væg og mellem væg og loft. Drejningen af kantsegmentet sker uden at afbryde arbejdet ved maskinens bevægelse. Let at styre takket være optimal balance mellem motor og slibehoved. Pålidelig kraftoverførsel takket være den fleksible drivaksel fra motoren til slibehovedet med den årtier etablerede "FLEX-teknologi". Cardan fugemonteret slibehoved giver stor fleksibilitet og optimal tilpasning til slibning af vægge, lofter og gulve. Effektiv støvudsugning mellem børstekant og klods og gennem udsugning forhindrer tilstopning af arbejdsmiljøet. Tilslutningsmulighed for FLEX sikkerhedssugning med FLEX Clip system på styrerøret. Som ekstraudstyr kan der monteres et ekstra håndtag (tilbehør). Støvtæt kontakt. Et udvalg af slibepapir, der er ideelt til slibning af gipsplader, styropor, isoleringsplader, forberedelse til maling, lakering og polering. Behøver ikke at blive samlet, men er straks klar til arbejde.

Leveringsomfang

  • 1 støttepude supersoft
  • 1 transporttaske
Tekniske data 
Absorberet effekt500 watt
Udgangseffekt270 Watt
Tomme omdrejninger runde1100-1650 /min
Størrelse (LxBxH)1160 mm
Vægt3,6 kg
Værktøjsakslen Burre
Maks. diskdiam. 225mm
lydeffekt (LpW)90 dB
Lydtryk (LpA)79 dB
Vibrationer (m/s²)< 2,5 m/s²

Specifikationer

Effekt 500 W

Taske medfølger Ja

Operationstype Netdrevet

EAN 4030293179080

Anbefalet