Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Husqvarna VARI-CUT S50Varenr.: 1580042

Husqvarna
Diamantskæreskive
150 x 22,2 mm
Beskrivelse
Varenr.: 1580042
Diamantklinge med en bladdiameter på 150 x 22,2 mm. Udviklet til hurtig skæring i armeret beton, mursten og blokke. Giver en finish af høj kvalitet ved skæring.
Prisjakt
PriceRunner
387 kr.
Inkl. moms

Forventet leveringstid 9-15 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 1580042
Diamantklinge med en bladdiameter på 150 x 22,2 mm. Udviklet til hurtig skæring i armeret beton, mursten og blokke. Giver en finish af høj kvalitet ved skæring.

Produktinformation

Egenskaber

Husqvarna VARI-CUT S50 er en diamantklinge med en klingediameter på 150 mm og 22,2 mm i knivhuldiameter. Klingen er udviklet til hurtig skæring i armeret beton, mursten og blokke. Dette giver dig mulighed for at skære mange typer materiale uden at ændre bladet. Designet til høj hastighed i universelle byggematerialer. VARI-CUT S50 giver en finish af høj kvalitet ved skæring. De turboledede segmenter kombinerer høj skærehastighed med finish af høj kvalitet, selv i den hårdeste type sten og beton.

Segmentets design tilføjer et reduceret kontaktareal i betonen. Dette giver en hurtig og kontrolleret start, når en ny vinge bruges. Takket være segmenternes form og sammensætning får du lettere håndterbare og mere sunde knive, hvilket resulterer i minimale vibrationsniveauer og en behagelig brug. Alle Husqvarnas vinger produceres i henhold til ISO 9001-kvalitetsstandarden. De bedste materialer og produktionsmetoder sikrer, at vingen præsterer stabilt og konsekvent igen og igen.
  • Højkvalitets finish ved skæring - turbo-ledede segmenter kombinerer høj skærehastighed med finish af høj kvalitet, selv i den hårdeste type sten og beton.
  • Universal - Udviklet til hurtig skæring i armeret beton, mursten og blokke. Det giver dig mulighed for at skære mange slags materiale uden at ændre bladet. dealisk til hård sten, beton og jern
  • Bladet er designet til høj hastighed i universelle byggematerialer
  • Produceret i henhold til kvalitetsstandard ISO 9001
  • Segmentets design tilføjer et reduceret kontaktareal i betonen. Dette giver en hurtig og kontrolleret start, når en ny klinge bruges. Easy-fit-system gør det muligt at udvide skulderhullet fra 20,0 til 25,4 mm
  • Godt forhold mellem ydelse og pris takket være den høje effekt i forhold til værktøjsinvesteringen

Specifikationer

Klingediameter 150 mm

Antal tænder 24 T

Klingehulsdiameter 22.2 mm

EAN 7391736202602

Anmeldelser

Anbefalet