Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Milwaukee HOLE DOZER NO. 10Varenr.: 3110366

Milwaukee
Hulsavsæt
13 dele
Beskrivelse
Varenr.: 3110366
Hulsavsæt med 9 hullers save og 4 stk. tilbehør. 3,5-tandsdesignet med en positiv 10-graders vinkel giver hurtigere og mere aggressiv savning.
Prisjakt
PriceRunner
1 612 kr.
Inkl. moms
5 stk. på lager | Sendes mandag 23. sep.
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 3110366
Hulsavsæt med 9 hullers save og 4 stk. tilbehør. 3,5-tandsdesignet med en positiv 10-graders vinkel giver hurtigere og mere aggressiv savning.

Produktinformation

Egenskaber

Hulsavsæt med 9 hullers save og 4 stk. tilbehør. 3,5-tandsdesignet med en positiv 10-graders vinkel giver hurtigere og mere aggressiv savning. Forbedret varmeafledning hjælper med at sikre, at tænderne forbliver skarpe længere. Dybere formede kraver bidrager til mere effektiv fjernelse af materialer og forhindrer blokeringer og varme i at dannes. Specielt formet tandvinkel betyder mindre risiko for at klæbe til tyndere materiale. Vekslende anløbning for at minimere strimler og friktion. Kræver mindre kraft – dette opnås gennem kombinationen af den aggressive tandgeometri og effektiv fjernelse af materialer, hvilket resulterer i mindre kraftbehov ved piercing.

Matrix II højhastighedsstål i tænderne. Matrix II stål indeholder 8% kobolt, som gør det muligt for tænderne at bevare den oprindelige tandhårdhed selv ved høje driftstemperaturer, når de anvendes i metal. Bi-metalkonstruktion - højhastighedsståltænder lasersvejses på en krop af lavlegeret stål. Tænderne vakuumhærdes derefter til 65 HRC ved en temperatur på 600 °C for at give maksimal holdbarhed og levetid. På grund af Matrix II-stålets høje slidstyrke er disse hulsave ideelle til at lave huller i vanskelige og hårde materialer såsom rustfrit stål og syrefast stål samt blødere materialer som træ.

Hulsavens 1,27 mm tykke stål gør hulsavens krop stiv. Dette er for at bevare sin form, men det medfører også indbygget elasticitet. Effektiv boredybde er 41 mm.

Bagepladens design er konstrueret med tykt stål, så hullet ikke bliver større med tiden. 4 drevhuller for lettere brug af adapter. Perfekt lavet afrundet bageplade for bedre centrering, især ved boring i større diametre. Diagonale stikindgange til jævn fjernelse af overskydende materiale.

Den perfekte løsning til fremstilling af huller i alle materialer: stål op til 1000 N/mm² styrke, rustfrit stål og syrefast stål, ikke-jernholdige materialer, støbejern, aluminium, træ, fibertræ, gipsvæg og PVS.
  • Ustoppelig holdbarhed i de mest krævende applikationer
  • Teknisk fremstilling af høj kvalitet indebærer rotationssikkerhed
  • Kan bruges både manuelt og med bor (kun manuel)

Leveringsomfang

  • 9 stk Hulsave: Ø 22, 25, 32, 41, 51, 60, 73, 83, 105 mm
  • 1 stk Adapter til hulsave, Ø 14 - 30 mm
  • 1 stk Adapter til hulsave, Ø 32 - 152 mm
  • 2 stk Pilotboremaskiner, 1/8" unbrakonøgle

Specifikationer

EAN 4058546326333

Anmeldelser

Anbefalet