Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Parrot Anafi USAVarenr.: 1390023

Parrot
Drone
Beskrivelse
Varenr.: 1390023
En drone designet til den amerikanske hær og professionelle brugere. Med 32X zoom, termisk kamera, et robust kabinet og avanceret datasikkerhed. Optager normalt synlige billeder, termiske billeder og videoer.
Prisjakt
PriceRunner
72 960 kr.
Inkl. moms

Forventet leveringstid 8-12 dage fra leverandør

Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 1390023
En drone designet til den amerikanske hær og professionelle brugere. Med 32X zoom, termisk kamera, et robust kabinet og avanceret datasikkerhed. Optager normalt synlige billeder, termiske billeder og videoer.

Produktinformation

Egenskaber

Parrot Anafi USA er en foldbar drone designet til professionel brug og professionelle brugere såsom første respondenter. En ny generation af droner, der tilbyder 32X kontinuerlig zoom, termisk kamera, et robust chassis og avanceret datasikkerhed.

32 x zoom og avanceret billedbehandlingssystem
Dronen optager normalt synlige billeder, termiske kameraer og videoer og er udstyret med hybrid 3-akset stabilisering (2-akset mekanisk stabilisering og 3-akset digital stabilisering). Med Parrot Anafi USA har du mulighed for stealth-observation og kortrækkende rekognoscering. Et FLIR Boson 320 langbølget infrarødt (LWIR) termisk billedkamera giver 320x256 opløsning, 50° HFOV og et temperaturområde mellem -10 °C og +150 °C. Afspil, rediger og analyser termiske medier fra dronen på enheden uden at downloade.

Let at bruge, flyveklar på mindre end 55 sekunder
Dronen foldes ud, starter og forbinder sikkert til sin controller på mindre end 55 sekunder og har en flyvetid på 32 minutter. Der kræves ingen GPS-synkronisering til start: flyver perfekt indendørs og i områder med forhindringer. Håndstart og håndlanding er nyttige funktioner til vanskeligt terræn, og du har ingen indbygget begrænsning for NFZ (no-fly zone). Analfi USA er den mest støjsvage drone i sin klasse: støjniveau på kun 79 dB, når dronen er 50 cm over jorden.

Robust, vand- og støvafvisende
Papegøje Analfi USA har beskyttelsesklasse IP53 (5 mod faste stoffer: støvtæt og 3 mod væsker: sprøjtet vand og regnbeskyttet). I kombination med Image Stabilizer sikrer dronen fotos i høj kvalitet selv under forhold med vind på 15 m / s.

GDPR-kompatibel og klar til kryptering
Samme avancerede sikkerhed, holdbarhed og billeddannelsesfunktioner som Parrots ShortRange Reconnaissance (SRR) drone designet til den amerikanske hær - Dronen er fremstillet i Massachusetts, USA - AES-XTS algoritme med en 512-bit nøglelængde. SD-kortkryptering til fuldstændig beskyttelse af fotos og videoer, hvis dronen er gået tabt.

Analfi USA har en sikker WPA2 Wi-Fi-forbindelse og signeret firmware, der forhindrer ondsindet ændring af dronens software. Dronen bruger pålidelige standarder og åbne protokoller som Wi-Fi, WPA2, RTP / RTSP, H.264 og GUTMA - GDPR-kompatibel. Det betyder, at ingen data deles uden brugerens samtykke. Anonyme flydata gemmes på sikre europæiske servere og lokale kopier på dronens SD-kort.

Flyegenskaber for professionelle brugere
Analfi USA styres af en ny version af FreeFlight 6, ANAFIs anerkendte pilotsoftware. Flyvninger med koordinater i assisteret indramning eller fuldt autonome flyvninger: definer interessepunkter (POI'er), waypoints (WP) og landingspunkter med deres GPS-koordinater (GPS, GLONASS, GALILEO).

Opret nemt en flyveplan med forudindstillede automatiske flyvninger og målsporing. Dronen har også en redigerbar "Return to Home" (RTH) funktion.

Software økosystem
Dronen er af typen Open source SDK (Software Development Kit) til applikationsudviklere og kompatibel med branchens førende kortlægningssoftware Pix4Dreact (2D mapping). Analfi USA er også kompatibel med Survae (intelligent video-, billed- og dataplatform), DroneLogbook (brug og flådestyring), Kittyhawk (sikkerhed og overholdelse for virksomheders UAS-operationer), Dronesense (alt-i-en-platform til offentlige sikkerhedsoperationer) og Planck AeroSystems (landing på bevægeligt køretøj).
  • Kraftigt tredobbelt kamera med op til 32x kontinuerlig zoom
  • Optager normalt synlige billeder, termiske billeder og videoer (videokvalitet: 1280x720p i termisk spektrum / op til 4K HDR i normalt synligt spektrum)
  • Hybrid 3-akset stabilisering (2-akset mekanisk stabilisering og 3-akset digital stabilisering)
  • En CMOS 1/2.4 '' sensor og EO (elektrooptisk) telekamera til en 32x stabiliseret zoom og stealth observation kapacitet
  • En CMOS 1/2,4'' sensor og EO vidvinkelkamera til synligt spektrum i kortrækkende rekognoscering
  • Et FLIR Boson 320 langbølget infrarødt (LWIR) termisk kamera: 320x256 opløsning, 50° HFOV, temperaturområde -10°C til +150°C
  • Gimbal hældningsområde fra -140° (ud over nadir) til +110° (over zenit)
  • Afspil, skift og analyser termiske medier fra dronen på enheden uden at downloade
  • Klar til at flyve på mindre end 55 sekunder
  • Ingen indbyggede begrænsninger for NFZ (No-Fly Zones)
  • Vejer kun 500 gram
  • Meget stille: støjniveau på kun 79 dB, når det er 50 cm over jorden
  • Standard USB-C-opladning
  • Flyvetid på 32 minutterIP53 (5 mod faste stoffer: støvtæt / 3 mod væsker: sprøjtet vand og regnbeskyttet)
  • Billedstabilisator sikrer fotos i høj kvalitet selv under forhold med vind på 15 m / s

Leveringsomfang

  • 1 stk Parrot Skycontroller 3
  • 1 stk Holder til tablet
  • 1 stk Robust bæretaske
  • 3 stk Batterier
  • 4 stk Reservepropeller
  • 4 stk Kabler, USB-A/USB-C

Specifikationer

EAN 3520410049118

Filer, der kan downloades

Anbefalet