Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Lenz 5.1 TOE CAPVarenr.: 3116017

Lenz
Varme sok
uden batteri og oplader
Beskrivelse
Varenr.: 3116017
Et par termostrømper fra Lenz med ekstra tåvarme både over og under tæerne. Tyndere version med forstærkning over skinnebenene, der er særligt velegnet til skistøvler og ridestøvler.
Prisjakt
PriceRunner
1 025 kr.
Tidligere laveste pris sidste 30 dage
615 kr. -40%

Kampagnepris på et begrænset antal

Inkl. moms
Fås i forskellige varianter
L (42-44)
1 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Beskrivelse
Varenr.: 3116017
Et par termostrømper fra Lenz med ekstra tåvarme både over og under tæerne. Tyndere version med forstærkning over skinnebenene, der er særligt velegnet til skistøvler og ridestøvler.

Produktinformation

Egenskaber

Lenz Heat Sock 5.1 Toe Cap er et par termosokker fra Lenz med ekstra tåvarme både over og under tæerne. Tyndere version med forstærkning over skinnebenene, der er særligt velegnet til skistøvler og ridestøvler. Heat sock 5.1 tåkappe har indsyede varmeelementer, der opvarmer både under og over tæerne for maksimal effekt. Tåvarmen holder blodcirkulationen ekstra godt i gang, selv i svær kulde. Sokken er lidt tyndere for at passe ekstra godt i stramme skistøvler. Forstærkninger foran på sokken dæmper trykket mellem støvle og skinneben. Modellen er også fantastisk til ridestøvler og andre stramme sko og støvler.

Pasformen over læggen er perfekt takket være sokkeskaftets høje elasticitet. Sokkerne sidder derfor lige så godt på tungere lægge, og takket være den brede komfortlinning glider de ikke. Sokkerne strikkes til venstre/højre og ringbandagen sikrer en perfekt pasform. Polstrede forstærkninger beskytter tæerne og hælen. Kombinationen af merinould og tekniske fibre tørrer hurtigt og effektivt transporterer fugt væk. Merinould og silke i materialeblandingen giver et hygiejnisk klima i dine sko, og ulden har en naturlig bakteriedræbende virkning, mens silke øger slidstyrken.

Varmen genereres af genopladelige lithium-ion-batterier, der er fastgjort med trykknapper øverst på sokkeakslen. På Lenz batteripakker kan du justere varmeniveauet både manuelt og via Bluetooth i en mobilapp. Mobilfunktionen er super praktisk, da du slipper for at åbne dine bukser og justere strømpen, når du f.eks. sidder i skiliften. Der er tre opvarmningstilstande, og med batteripakke rcB 1200 holder sokkerne varme i op til 14 timer, med batteripakke holder rcB 1800 varmen i op til 20 timer.

NB! Dette er kun sokken, batteripakken købes separat.
  • Termiske sokker med tåvarme
  • Opvarmer tæerne både ovenfra og nedenfra
  • Forstærkninger over hæl og skinneben
  • Tyndere sok, perfekt til støvler, ridestøvler og andre stramme støvler

Leveringsomfang

  • 1 par termostrømper
  • 1 stk vasketøjspose
Tekniske data 
Vaskeanvisning Maskine 30 grader
Materiale30% polyester, 25% merinould, 20% polyamid, 15% polyacryl, 5% silke, 5% spandex

Specifikationer

Model Unisex

Farve Grå, Rød, Sort

Batteri medfølger Nej

Flammebeskyttelse Nej

Størrelse L, 42, 43, 44

EAN 9006729310704

Anmeldelser

Anbefalet