Kontakt osChatFAQ30 dages fortrydelsesret

Gardena 4000/1Varenr.: 2970364

Gardena
Pumpe
til regnvand tønde
Beskrivelse
Varenr.: 2970364
400W pumpe, der leverer et flow på op til 4000 l/t. Pumpen er designet til regnvandstønder og hjælper dig med at spare vand og dermed forbundne omkostninger. Designet med fokus på nem, effektiv og bekvem håndtering og kan bruges på en række forskellige måder.
Prisjakt
PriceRunner
687 kr.
Inkl. moms
Mere end 10 stk. på lager | Sendes inden for 24 timer!
Hurtige leverancer
30 dages fortrydelsesret
Dette produkt er inkluderet i:
Beskrivelse
Varenr.: 2970364
400W pumpe, der leverer et flow på op til 4000 l/t. Pumpen er designet til regnvandstønder og hjælper dig med at spare vand og dermed forbundne omkostninger. Designet med fokus på nem, effektiv og bekvem håndtering og kan bruges på en række forskellige måder.

Produktinformation

Egenskaber

GARDENA 4000/1 er en pumpe på 400 W, der leverer et flow på op til 4000 l/t. Med over 40 års erfaring inden for udvikling af vandpumper er GARDENA markedsleder og dit oplagte valg til højtydende, robuste havesystemer. GARDENAs regnvandstønde 4000/1-pumpe hjælper dig med at spare vand og dermed forbundne omkostninger, da du kan bruge regnvandet fra en tønde eller cisterne til at vande haven.

Pumpen er designet med fokus på enkel, effektiv og bekvem håndtering. Denne model er lavet af glasfiberforstærket plast af høj kvalitet og kan bruges på forskellige måder. Uanset om du vil fylde vandkanden eller bruge en sprinkler eller jetpistol, er denne pumpe det perfekte hjælpemiddel. Ligeledes, hvis du vil bruge små sprinklere eller et Micro-Drip system. Du behøver ikke bekymre dig om snavs eller skader – takket være det indbyggede filter, der er nemt at rengøre, er pumpen og alle tilslutningsenheder altid godt beskyttet.

Når regnvandstønden er tom, tages svømmeren i brug, da den beskytter mod skader forårsaget af tørkørsel. Du kan justere højden på tænding og slukning, som du vil. Vil du tømme beholderen ned til 5 mm? Derefter gjenstår det kun at indstille pumpen til kontinuerlig drift. En anden vigtig detalje er det patenterede og flowoptimerede teleskoprør fremstillet af let og holdbart aluminium. Du kan endda tilpasse den til regnvandstøndens højde, så vandet kan ledes uden spild eller bøjede slanger. Den medfølgende kontrolventil har flere funktioner. Du kan bruge den til at styre strømmen eller slukke for slangen, så vandstrømmen stopper helt. Pumpen er også let at flytte: Bare hæng tilslutningskablet over det robuste rør og brug det som håndtag.

GARDENAs regnvandstønde 4000/1-pumpe er en prisbillig vandpumpe med medium kapacitet, der kan bruges til forskellige typer pumpning i regnvandstønder eller blot til tømning.
  • Lavet af glasfiberforstærket plast
  • Praktisk, effektiv og nem at bruge
  • Har lave vedligeholdelseskrav og er alsidig, da den også er velegnet til dræning
  • Teleskoprøret kan justeres til den rigtige længde til netop din regntønde (615-815 mm), hvilket gør det muligt at transportere vandet over kanten af regntønden uden spild
  • Justerbar flydekontakt - Når vandet når ned til et bestemt minimumsniveau, slukkes pumpen for at undgå tørløb
  • Passer gennem åbninger på 15 cm, for eksempel i IBC-beholdere
  • Vælg mellem bærehåndtaget og det koblede teleskoprør
  • Pumpen er nem at opbevare og nem at transportere mellem forskellige steder
  • Regnvandstankpumpen kan nemt tilsluttes Aqua-sprinkleren fra GARDENA takket være trykket på 1,3 bar
  • Det integrerede og let tilgængelige finfilter beskytter pumpen mod blokeringer
  • Rengøring er meget enkel

Leveringsomfang

  • 1 stk Kontrolventil

Specifikationer

Effekt 400 W

Kabellængde 10 m

EAN 4078500047821

Filer, der kan downloades

Garanti

Læs om garantien fra GARDENA GARDENA tilbyder en særlig garanti på nogle af sine produkter. Læs mere om, hvad der gælder for netop dit produkt på GARDENAs hjemmeside. Bemærk, at garantier kan variere fra produkt til produkt og er afhængigt af, om du er en virksomhed eller privatperson.

Anmeldelser

Anbefalet